Māršals: Trešajā periodā zaudējām koncentrēšanos, iemigām un tas mums maksāja spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Bens Māršals
Bens Māršals Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" svētdien spēlē pret tiešo konkurenti "Soči" trešajā periodā zaudēja koncentrēšanos un iemiga, kas vēlāk arī maksāja uzvaru mačā, pēc zaudējuma sarunā ar kluba preses dienestu teica rīdzinieku aizsargs Bens Māršals.

 Rīgas "Dinamo" svētdien mājas spēļu sērijas ceturtajā mačā ar rezultātu 1:2 piekāpās savai tiešajai konkurentei "Soči". "Dinamo" labā vārtus guva Uvis Balinskis.

Pēc spēles viens no vadošajiem Rīgas komandas aizsargiem neslēpa, ka uzvarēt neizdevās tāpēc, ka pazuda koncentrācija.

"Spēli iesākām ļoti labi. Trešajā trešdaļā zaudējām koncentrēšanos. Mēs iemigām, kas mums maksāja dārgi - piedzīvojām zaudējumu," skaidroja Māršals. "Pret tādu komandu nedrīkst pieļaut šādas kļūdas. Viņi realizē savus momentus."

"Pēc pāris dienām jau nākamā spēle. Ar katru spēli sniegumu uzlabojam, bet šīs dienas iznākums bija nevajadzīgs. Paši kļūdījāmies un paliekam bez punktiem."

Aizsargs gan nevēlējās ilgi kavēties atmiņās par aizvadīto spēli, jo priekšā gaidāmas vēl daudzas citas. "Novembrī ir svarīgas spēles. Tas ir ļoti atbildīgs brīdis sezonā, bet neteiktu, ka pēdējais, lai pietuvinātos un iekļūtu "play-off" zonā," teica Māršals. "Mēs spēlējam labi. Gadīsies arī paklupt, bet svarīgāk šādos brīžos ir nepadoties. Drīz jau nākamā spēle. Jāparāda tāds sniegums, kā pēdējās spēlēs un tā jāaizvada viss mačs."

Trešdien "Dinamo" aizvadīs savu pēdējo, piekto mājas spēli pirms došanās izbraukumā. Spēle paredzēta pret Miku Indraši un viņa klubu Maskavas "Dinamo".

Rīdzinieki ir četru atpalicēju komandu grupā Rietumu konferencē, kurā bez pašiem ietilpst arī Minskas "Dinamo", Čerepovecas "Severstaļ" un svētdienas pretiniece "Soči".

Šobrīd Rīgas klubs ar 22 punktiem 29 spēlēs ieņem pirmspēdējo, 11.vietu Rietumu konferencē, kamēr "Soči" ar 25 punktiem 28 dueļos ir devītie.

"Dinamo" šī sezona nav iesākusies veiksmīgi, tāpēc savas darba vietas oktobrī zaudēja uzbrucēji Jākobs Berjlunds un Dāvids Ulstrēms, kā arī vārtsargs Kristers Gudļevskis. Vēlāk rīdzinieku rindas papildināja divi vārtsargi - Andrejs Makarovs un Aleksanders Salāks, kā arī pieredzējušais aizsargs Oskars Bārtulis.

Vienība pagājušajā nedēļā šķīrās no uzbrucēja Frenka Razgala, kurš karjeru nolēmis turpināt Čehijā. Turklāt sastāvā notikušas vēl vairākas citas izmaiņas. Rīgas komandai pievienojās Krievijas spēlētāji - 24 gadus vecais Ņikita Setdikovs, gadu jaunākais Aleksandrs Protapovičs un Kirils Sļepecs.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./14.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu