Par MHL čempionāta nedēļas labāko vārtsargu atzīts "Rīga" spēlētājs Brūveris

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Komandas "Rīga" vārtsargs Bruno Brūveris.
Komandas "Rīga" vārtsargs Bruno Brūveris. Foto: https://www.hkr.lv/

Par Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu atzīts Latvijas komandas "Rīga" vārtu vīrs Bruno Brūveris, vēsta turnīra mājaslapā publicētā informācija.

Vien 17 gadus vecais Brūveris "Rīga" vārtos stājās divās spēlēs, no kurām vienā izdevās izcīnīt uzvaru. Vārtsargs vienu no mačiem aizvadīja sausā, bet reizi arī ielaida divus vārtus, caurmērā atvairot 96% pretinieku metienu.

Kopumā vārtsargs tika galā ar 70 no 72 metieniem, laukumā pavadot 124 minūtes.

Par labāko aizsargu tika atzīts Ņikita Volosenkovs no Barnaulas "Altaj". Hokejists laukumā devās trīs spēlēs, kurās iekrāja četrus rezultativitātes punktus (3+1), nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +5. Tāpat viņš nevienā no mačiem nenopelnīja noraidījumu, guva vienus uzvaras vārtus un septiņas reizes bloķēja pretinieku metienus.

Tikmēr par labāko uzbrucēju tika atzīts Volonsenkova komandas biedrs Stass Petrosjans. 20 gadus vecais uzbrucējs trijās spēlēs izcēlās ar vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, iekrājot pozitīvu lietderību +6. Šo spēļu laikā Petrosjans kopumā izdarīja astoņus metienus pa vārtiem.

"Rīga" ar 38 punktiem 29 spēlēs Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu.

Nākamā spēle Latvijas komandai paredzēta otrdien pret Maskavas "Krasnaja Armija", bet dienu vēlāk abas vienības aizvadīs vēl vienu spēli. Maskavas komanda patlaban ir rīdzinieku sīvākie pretinieki, jo turnīra tabulā tā atrodas par pozīciju zemāk un ir aizvadījusi par pieciem dueļiem mazāk.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu