Kurucs atgriežas NBA, taču spēlē maz un "Nets" cieš sakāvi (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Rodions Kurucs naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) pēc nedēļu ilga pārtraukuma piedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, taču viņa komanda Bruklinas "Nets" cieta sakāvi.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 86:115 kapitulēja Indiānas "Pacers" komandai.

Kurucs laukumā pavadīja 6 minūtes, kuru laikā viņš guva 2 punktus (2p. 1/1, 3p. 0/1), izcīnīja 2 atlēkušās bumbas un saņēma 1 piezīmi.

Viņš sakrāja -6 lietderības rādītāju. Proti, kamēr laukumā atradās cēsnieks, pretinieki guva par 6 punktiem vairāk nekā "Nets" komanda.

"Nets" sastāvā Spensers Dinvidijs guva 28 punktus un veica 8 rezultatīvas piespēles Džerets ALens iemeta 10 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

"Pacers" rindās Ārons Holidejs guva 24 punktus un izpildīja 13 rezultatīvas piespēles, Džastins Hlidejs pievienoja 20 punktus, bet 19 iemeta Tīdžejs Vorens.

Uzvarētājiem lietuvietis Domants Sabonis atzīmējās ar 16 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām.

Jau vēstīts, ka Kurucs tika nosūtīts uz NBA G līgu jeb attīstības līgu, kur viņš svētdien guva 14 punktus Bruklinas fārmlkuba Longailendas "Nets" rindās.

Kurucs nepiedalījās Bruklinas "Nets" komandas iepriekšējos trijos NBA mačos pēc kārtas, tāpēc spēļu prakses nolūkos viņš tika nosūtīts uz G līgu.

Iepriekšējo reizi NBA spēlē Kurucs piedalījās 11. novembrī, kad "Nets" zaudēja Fīniksas "Suns".

"Nets" ar 5 uzvarām un 8 zaudējumiem ieņem 9. vietu Austrumu konferences kopvērtējuma tabulā, kurā "Pacers" ar bilanci 8-6 ierindojas 6. pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu