Ernangomess par Porziņģa atgriešanos Ņujorkā: Man bija skumji skatīties uz "Knicks" fanu reakciju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Villijs Ernangomess
Villijs Ernangomess Foto: AFP/SCANPIX

Kristapa Porziņģa draugs un bijušais komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" sastāvā Villijs Ernangomess neslēpj, ka viņam bijis skumji skatīties, kā Ņujorkas publika sagaidīja Latvijas basketbola zvaigzni. 

"Domāju, ka katrs cilvēks var domāt, ko grib, bet es jutos slikti par to kā Kristaps tika uzņemts Ņujorkā," izdevumā "New York Post" citēts Ernangomess. "Viņš ir mans brālis. Mēs kopā šajā arēnā pavadījām daudz laika. Saprotu cilvēku reakciju. Tomēr, kad pats spēlēju Ņujorkā, cilvēki vienmēr pret mani izturējās labi un novērtēja. Taču man bija skumji redzēt Porziņģa uzņemšanu."

Porziņģis ar Dalasas "Mavericks" komandu "Madison Square Garden" viesojās pagājušajā nedēļā. Skatītāji, izsaucot spēlētāju, viņu izsvilpa. Arī spēles laikā, kad Porziņģis bija ar bumbu, no tribīnēm atskanēja aizvainojoši vārdi. 

Jau iepriekš Ņujorkas kluba līdzjutēji pauda, ka Porziņģis tiks izsvilpts un uzņemts nevēlami. 

Ernangomess ar Porziņģi spēlēja vienā komandā arī Spānijas ACB līgas "Sevilla" komandā. 

"Cilvēki redz tikai publisko pusi. Jā, līdzjutēji var darīt, ko vien vēlas, bet jutos slikti, redzot cilvēku attieksmi, jo Kristaps daudz paveica pilsētas un komandas labā," norādīja Ernangomess.

Ernangomess arī atklāja, ka nebūs pārsteigts, ja nākamvasar nonāks Dalasas komandā. 2020. gadā viņš kļūs par brīvo aģentu. 

Šobrīd 25 gadus vecais spānis pārstāv Šarlotas "Hornets". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu