Rīgas "Dinamo" uzņem Indraši un Maskavas "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" komanda
Rīgas "Dinamo" komanda Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas "Arēnā Rīga" spēkiem mērosies ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". Spēle sāksies plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadītajai "Dinamo" komandai šī būs noslēdzošā no piecām mājas spēlēm. Iepriekšējā no tām Rīgas vienība ar 1:2 piekāpās neērtajai "Soču" komandai. 

Maskavas hokejisti Latvijā ieradušies no Ņižņekamskas, kur pēdējā spēlē ar 6:4 pieveica vietējo "Ņeftehimik", gūstot trešo uzvaru pēc kārtas. 

Indrašis, kurš savulaik bija viens no Rīgas uzbrukuma līderiem, pēdējās četrās spēlēs izcēlies ar četrām rezultatīvām piespēlēm. 

Maskavas "Dinamo" iepriekšējās 10 spēlēs svinējusi astoņas uzvaras. 

Abas komandas šosezon jau vienreiz tikās. 21. septembrī savā laukumā ar 4:1 pārāka bija Maskavas vienība. 

"Jāparāda tāds sniegums, kā pēdējās spēlēs un tā jāaizvada viss mačs," kluba mājas lapā citēts Rīgas "Dinamo" aizsargs Bens Māršals. 

Pēc šī mača "Dinamo" aizvadīs trīs spēles izbraukumā. Pirmo no tām 22. novembrī Krievijā pret Maskavas apgabala "Vitjaz". 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 29 mačos iekrātiem 22 punktiem ieņem pēdējo, 12. vietu, kamēr Maskavas "Dinamo" nopelnītie 37 punkti 29 spēlēs dod trešo pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu