Balcers turpina rezultatīvi spēlēt AHL čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien Amerikas Hokeja līgā (AHL) rezultatīvi piespēlēja, gūstot rezultativitātes punktus arī trešajā spēlē pēc atgriešanās laukumā.

Belevilas "Senators" komanda savā laukumā ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpās Manitobas "Moose" hokejistiem.

Balcers rezultatīvi piespēlēja Džordana Svorca vārtu guvumā mača 41.minūtē, samazinot rezultāta starpību līdz 1:2, taču vairāk panākt mājiniekiem neizdevās. Viņš šajā duelī divas reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

"Senators" ar 17 punktiem 17 mačos Austrumu konferencē ieņem 13.vietu.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas "Senators" nosūtīja Balceru uz fārmklubu Belevilā, lai viņš varētu iespēlēties pēc traumas izdziedēšanas.

Balcers ceļgala traumā iedzīvojās septembra beigās notikušās NHL pārbaudes spēles pirmajā periodā, kad pēc sadursmes ar pretinieku ieslīdēja bortā, laukumā vairs neatgriežoties. Sākotnēji tika prognozēts, ka viņš varētu atgriezties oktobra beigās, bet šobrīd termiņš kļuvis teju par mēnesi garāks.

Citā mačā Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies" mājās pagarinājumā ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0) uzveica Lavālas "Rocket". Rubīns šajā mačā izpildīja nopelnīja divas soda minūtes un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Toronto vienība ar 25 punktiem 16 spēlēs Austrumos ir otrajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu