Makdeivids turpina savu iespaidīgo rezultativitātes sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids svētdien ar rezultatīvu piespēli pagarināja savu gūto punktu sēriju līdz 11 mačiem, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

"Oilers" viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:2, 1:0, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Arizonas "Coyotes".

Arizonas vienībā ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Alekss Golikoski, bet "Oilers" rindās Makdeividam rezultatīva piespēle un uzvaru nesošais "bullītis". Rezultativitātes punktu par piespēli nopelnīja ar Leons Draizaitls.

Spēles rezultātu trešajā minūtē, spēlējot vairākumā, atklāja Džeimss Nīls, kurš pie ripas tika pēc tam, kad lielisku savstarpēju saspēli bija veikuši Makdeivids un Draizaitls. Septiņas minūtes vēlāk, arī spēlējot vairākumā, Arzionas vienība Karla Sēderberga personā rezultātu izlīdzināja, bet jau otrā perioda 12. un 14.minūtē mājiniekiem izdevās gūt vēl pa vārtiem, panākot 3:2. Neizšķirtu sešas minūtes līdz pamatlaika beigām izrāva Markuss Grandlunds, bet vienīgo "bullīti" realizēja Makdevids.

Citā spēlē Detroitas "Red Wings" savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās Karolīnas "Hurricanes". Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Sebastians Aho un Teuvo Teravainens. Savukārt Džeims Raimers tika galā ar visiem 19 Detroitas vienības metieniem.

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons svētdien NHL spēlē izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, palīdzot Bufalo "Sabres" izcīnīt uzvaru, tādējādi pārtraucot trīs zaudēto spēļu sēriju. "Sabres" viesos ar rezultātu 5:2 (2:0, 2:1, 1:1) Floridas "Panthers". 

Girgensons laukumā pavadīja 16 minūtes, no kurām trīs minūtes un 49 sekundes nospēlētas mazākumā, bet vēl nepilna minūte vairākumā. Uzbrucējs guva savas komandas otros un arī piektos vārtus, spēlē kopumā izdarot trīs metienus pa vārtiem un pielietojot trīs spēka paņēmienus. Maču hokejists noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu