Girgensonam zaudējums un Bļugeram uzvara kārtējā NHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) piedzīvoja zaudējumu, bet Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" izrāva uzvaru pagarinājumā.

"Penguins" savā laukumā pagarinājumā ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pieveica Kalgari "Flames".

Bļugers laukumā pavadīja 12 minūtes un 24 sekundes, no kurām minūti un 15 sekundes spēlēja mazākumā. Uzbrucējs uzvarēja 20 procentos iemetienu un citos statistikas rādītājos palika uz nulles.

Uzvaru mājiniekiem 56 sekundes pirms pagarinājuma beigām panāca Džeiks Guncels, sekmējot komandas otro uzvaru pēc kārtas. Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei Aleksam Gaļčeņukam un Džaredam Makenam, bet divas rezultatīvas piespēles Dominikam Kahunam. Tristans Džerijs uzvarētāju rindās atvairīja 32 pretinieku metienus.

"Sabres" viesos ar rezultātu 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu.

Girgensons laukumā pavadīja 13 minūtes un 47 sekundes, no kurām četras minūtes un 24 sekundes nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs veicat trīs metienus pa vārtiem un pielietojot divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja 80 procentos iemetienu, bet maču hokejists beidza ar lietderības koeficientu -1.

Viesiem vārtus guva Sems Reinhārts un Džimijs Vīzijs, bet mājinieku rindās trīs rezultativitātes punktus par vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm sakrāja Ondrejs Palāts, Tampabejas komandai svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Uzvaru Tampabejas komanda nostiprināja trešās trešdaļas vidū ar viena mazākuma laikā diviem gūtiem vārtiem Sedrika Paketa un Palāta izpildījumā.

Trešdien Bufalo vienība uzņems Kalgari "Flames".

Ar 25 punktiem 24 spēlēs "Sabres" Austrumu konferencē ieņem 11.pozīciju.

Citā spēlē Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" ar 1:0 savā laukumā pieveica Otavas "Senators". 

Merzļikina konkurents soms Jūnass Korpisalo atvairīja visus 25 pretinieku metienus un saņēma spēles spožākās zvaigznes balvu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu