Slaveni NBA apskatnieki strīdīgi vērtē Porziņģa potenciālu kļūt par labāko spēlētāju pasaulē (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) slavenie apskatnieki Stīvens Entonijs Smits (Stephen Anthony Smith) un Makss Kellermens (Max Kellerman) strīdīgi vērtē Kristapa Porziņģa potenciālu kādu dienu kļūt par labāko spēlētāju pasaulē.

Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda savā iepriekšējā spēlē ar rezultātu 99:114 piekāpās Losandželosas "Clippers", kas šosezon tiek uzskatīta par vienu no galvenajām pretendentēm cīņā par NBA čempiontitulu.

ESPN raidījumā "First Take" slavenie NBA apskatnieki Smits un Kellermens apspriež dažādus jautājumus no notikumus.

Lielāko tiesu viņiem ir pretēji viedokļi, kurus viņi savā starpā diskutējot cenšas argumentēt. Šoreiz viņi apsprieda Porziņģa sniegumu iepriekšējā spēlē.

"Viņš šosezon vidēji gūst 18 punktus, taču metienus no spēles realizē tikai ar 41% precizitāti," par Porziņģi sacīja Smits.

"Ir jāpatur prātā, ka viņš vairs nespēlē Austrumu konferencē, bet gan Rietumos, kur ir pilns ar "kaķiem", kas viņam uzbruks," turpināja NBA apskatnieks.

Smits norādīja, ka "Clippers" komanda aizsardzībā teicami nospēlēja pret "Mavericks" līderi Luku Dončiču, tāpēc Porziņģim vairāk bija jāuzņemas iniciatīva, taču Latvijas basketbolists tam neesot bijis gatavs.

"Tas bija tavs darbs - palīdzēt Dončičam. Trāpīti tikai 4 no 13 metieniem, tas ir garāmgājēja sniegums," kritiski Porziņģi vērtēja Smits.

Viņš arī pauda pārliecību, ka Porziņģis nekad nekļūs par NBA labāko spēlētāju, taču pretējās domās ir Kellermens.

"Kristapam Porziņģim joprojām ir izredzes kļūt par labāko spēlētāju pasaulē," uzsvēra NBA apskatnieks.

"Viņš var būt labāks par Dončiču, labāks par ikvienu," sacīja Kellermens, bet Smits piebilda, ka tas nenotikšot.

"Paklausieties mani uzmanīgi! Pirms traumas Kristaps Porziņģis bija viens no labākajiem spēlētājiem aizsardzībā, kādu jebkad esmu redzējis," teica Kellermens.

"Viņš aizsardzībā bija ļoti nenovērtēts spēlētājs. Viņa dēļ pretinieku komandām pilnībā bija jāmaina savs uzbrukums," turpināja NBA apskatnieks.

Kellermens uzskata, ka "Mavericks" komandai ir potenciāls nākotnē kļūt par NBA čempioni, ja Porziņģis negūs nopietnas traumas.

"Mavericks" nākamo spēli aizvadīs plkst. 4.00 naktī uz sestdienu (30. novembri) pēc Latvijas laika, tiekoties ar Fīniksas "Suns" komandu.

24 gadus vecais Porziņģis šosezon 16 spēlēs vidēji guvis 18,3 punktus, izcīnījis 9,2 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,1 metienu.

"Mavericks" ar 11 uzvarām un 6 zaudējumiem patlaban ieņem 5. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu