"Canadiens" piedzīvo sesto neveiksmi pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Monreālas "Canadiens" ceturtdien regulārā čempionāta spēlē piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēc kārtas.

"Canadiens" savā laukumā ar rezultātu 4:6 (1:2, 2:2, 1:2) piekāpās Ņūdžersijas "Devils".

Uzvarētāju labā divus vārtus un tikpat rezultatīvas piespēles iekrāja Bleiks Koulmens, bet pa trim punktiem nopelnīja Treviss Zajacs (1+2) un Ņikita Gusevs (0+3), kuram šī bija pirmā spēle NHL, kurā izdevies iekrāt vairāk par vienu rezultativitātes punktu. Tikmēr Monreālas vienībā Jesperi Kotkaniemi guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja.

Spēles astotajā minūtē divatā pret vienu "Canadiens" aizsargāju izslidoja Gusevs un Koulmens, kurš bija nekļūdīgs, bet jau nepilnu pusminūti vēlāk, pretējā laukuma pusē ripas lidojuma virzienu pielaboja Brendens Galahers, panākot 1:1. Pirmais periods noslēdzās par labu "Devils", jo vēl nepilnu minūti pēc Galahera vārtiem, 2:1 panāc Zajacs. Abas komandas turpinājumā ar diviem vārtiem apmainījās otrā perioda sākumā un vidū, bet uzvaras vārtus trešās trešdaļas devītajā minūtē iemeta Deimons Seversons.

Monreālas komanda ar 27 punktiem 25 spēlēs Austrumu konferencē ieņem devīto vietu, kamēr "Devils" ar 22 punktiem 24 mačos atrodas pirmspēdējā, 15.pozīcijā.

Piektdien laukumā dosies visas latviešu pārstāvētās vienības. Bufalo "Sabres" ar Zemgu Giregensonu spēkosies pret Toronto "Maple Leafs", bet Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" cīnīsies ar Kolumbusas "Blue Jackets", kuras vārtos, iespējams, būs redzams Elvis Merzļikins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu