Girgensons un Bļugers piedzīvo zaudējumus NHL spēlēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) ietvaros zaudējumus piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" un Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1) pagarinājumā atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu.

Girgensons laukumā pavadīja deviņas minūtes un 27 sekundes (1:24 mazākumā) un izdarīja trīs spēka paņēmienus. Citās statistikas ailēs latvietis neatzīmējās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" rindās vārtus guva Rasmuss Ristolainens, bet Toronto komandā izcēlās Viljams Nīlanders un uzvaras vārtus pagarinājumā atnesa Džons Tavaress.

Bufalo hokejisti ar 27 spēlēs izcīnītiem 29 punktiem ieņem 10. vietu Austrumu konferencē, bet "Maple Leafs" ar 30 punktiem 28 spēlēs ir pakāpušies uz astoto vietu austrumos.

"Sabres" nākamo spēli aizvadīs naktī uz otrdienu savā laukumā tiekoties ar Ņūdžersijas "Devils" hokejistiem.

Video: "Sabres" - "Maple Leafs" spēles spilgtākie momenti

Citā spēlē "Penguins" ar rezultātu 2:5 (0:1, 1:1, 1:3) piekāpās aizvadītās sezonas Stenlija kausa ieguvējiem Sentluisas "Blues".

Bļugers laukumā pavadīja 16 minūtes un deviņas sekundes (2:55 mazākumā). Latvietis pa pretinieku vārtiem izdarīja veselus 5 metienus, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu un uzvarēj 25% no iemetieniem, kuros iesaistījās. Bļugers šo spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

"Penguins" rindās izcēlās Sems Lafertijs un Kriss Letangs.

Savukārt, čempionu labā vārtus guva Džastins Folkss, Neitans Volkers, Ivans Barbaševs, Makenzijs Makīšens un Džeidens Švarcss.

Pitsburgieši ar 27 spēlēs izcīnītiem 32 punktiem Austrumu konference ierindojas sestajā vietā, bet "Blues" turpina pagājušajās sezonas veiksmes stāstu un ar 40 punktiem 28 spēlēs ir Rietumu konferences līdervienība.

"Penguins" nākamo spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu, atkārtoti tiekoties ar "Blues" hokejistiem.

Video: "Penguins" - "Blues" spēles spilgtākie momenti

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu