Balcers ar divām rezultatīvām piespēlēm kaldina "Senators" uzvaru AHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers savu rezultativitātes sēriju turpināja arī viņa pārstāvētā Belivillas "Senators" uzvarā pret Heršijas "Bears".

"Senators" viesos ar 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) uzvarēja "Bears" hokejistus.

Balcers ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās pēdējos divos Belivillas vārtu guvumos. Pirmo reizi Balcers rezultatīvi asistēja otrā perioda vidū, kad vairākumā vārtus guva Džordans Švarcs, savukārt, latvieša otra rezultatīvā piespēle sekoja pēc tam, kad spēles beigās tukšos vārtos ripu raidīja Dreiks Batersons.

Latviešu uzbrucējs šajā spēlē izdarīja arī vienu metienu pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu hokejists neilgi pirms Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonas sākuma iedzīvojās savainojumā, kas viņam liedza piedalīties spēlēs vairāk nekā mēnesi. Pēc traumas sadziedēšanas Balcers ir aizvadījis jau astoņas spēles un katrā no tām izcēlies ar vismaz vienu rezultativitātes punktu.

Latvietis AHL laukumos šosezon ir iekrājis 12 (4+8) rezultativitātes punktus, kā arī nopelnījis lietderības koeficientu +7.

Nākamo spēli Belivillas hokejisti aizvadīs naktī uz septīto decembri, tiekoties ar Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvēto Klīvlendas "Monsters".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu