Peiners ar 12 punktiem palīdz "Partizan" svinēt uzvaru Adrijas līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Žanis Peiners
Žanis Peiners Foto: eurocupbasketball.com

Latvijas basketbolists Žanis Peiners svētdien guva 12 punktus Adrijas līgas spēlē, palīdzēdams Belgradas "Partizan" komandai svinēt uzvaru.

"Partizan" savā laukumā ar rezultātu 102:80 (22:20, 24:17, 23:19, 33:24) uzveica Slovēnijas vienību Novo Mesto "Krka".

Peiners šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā realizēja abus divus divpunktu metienus un visus astoņus soda metienus, bet netrāpīja savu vienīgo tālmetienu.

Tāpat rēzeknietis izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, vienu reizi pārkāpa noteikumus, izprovocēja piecas piezīmes un tika pie 18 efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Stefans Birčevičs, bet pretiniekiem 24 punkti bija iepriekšējā sezonā "VEF Rīga" spēlējušajam Glenam Kouzijam.

Jau ziņots, ka Mārtiņš Meiers sestdien divu Melnkalnes vienību cīņā guva divus punktus, palīdzot "Budučnost VOLI" izbraukumā ar rezultātu 95:92 pagarinājumā pārspēt Baras "Mornar". 

"Budučnost" ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs ieņem pirmo vietu Adrijas līgā, bet "Partizan" ar sešiem panākumiem ir ceturtā.

Pērn Adrijas līgā triumfēja Serbijas basketbola klubs Belgradas "Crvena zvezda mts", tādējādi nodrošinot vietu šīs sezonas ULEB Eirolīgas turnīrā. Belgradas komanda fināla izšķirošajā, piektajā, spēlē savā laukumā ar 97:54 sagrāva Melnkalnes klubu Podgoricas "Budučnost VOLI", sērijā līdz trim uzvarām gūstot virsroku ar 3-2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu