Daugaviņam rezultatīva piespēle un nerealizēts "bullītis"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: HC Spartak Moscow (Facebook)

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli un nerealizētu "bullīti", palīdzot Maskavas "Spartak" izcīnīt piekto uzvaru pēdējos sešos mačos.

"Spartak" viesos ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) uzvarēja Vladisvostokas "Admiral", izcīnot jau piekto panākumu pēdējās sešās spēlēs.

Daugaviņš laukumā pavadīja 13 minūtes un 37 sekundes, rezultatīvi piespēlējot otro vārtu guvumā. Hokejists kopumā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, no kuriem tikai viens bija precīzs.

Tāpat viņš pielietoja spēka paņēmienu, uzvarēja abos iemetienos un otrā perioda 14.minūtē nerealizēja "bullīti", spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderība koeficientu +1. 

Tikmēr Mārtiņš Karsums laukumā pabija gandrīz 15 ar pusi minūtes, kuru laikā izdarīja vienu neprecīzu metienu un zaudēja visos trijos iemetienos, maču noslēdzot ar neitrālu lietderību.

Spēles rezultātu 13.minūtē atklāja Aleksandrs Kokļačevs, bet Damira Musina precīzajam raidījumam pamatus ielika Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli otrās trešdaļas pirmajā minūtē. Šajā pašā periodā Daugaviņam arī bija iespēja panākt 3:0, taču viņa izgājienu atvairīja Antons Krasotkins.

Daugaviņš ar sešiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm ir trešais rezultatīvākais "Spartak" hokejists, bet Karsums ar deviņiem vārtiem un piecām piespēlēm ieņem piekto vietu.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" 34 spēlēs iekrājusi 42 punktus un Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu