No Rīgas "Dinamo" atlaistais Gudļevskis atradis jaunu darba vietu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Gudļevskis
Kristers Gudļevskis Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis karjeru turpinās Vācijas DEL līgas čempionāta komandā Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins", ziņo klubs savā interneta mājaslapā.

Gudļevskis Brēmerhāfenes klubā ieradies pēc tam, kad pagājušajā nedēļā traumu guva vienības pamatvārtsargs čehs Tomāšs Pēperle. Viņš guva rokas savainojumu treniņā un ir izkritis no ierindas uz vairākām nedēļām. Klubs cer pieteikt Latvijas vārtsargu jau šīs nedēļas spēlēm.

Tiek uzsvērts, ka 27 gadus vecais Gudļevskis izvēlēts gan tāpēc, ka būs labs aizstājējs čehu vārtsargam, gan tāpēc, ka nav izvirzījās pasakainas prasības finanšu nosacījumu ziņā.

Latvietis ar klubu vienojies par līgumu līdz šīs sezonas beigām, jau ieradies savā jaunajā mājvietā un laukumā dosies ar 37.numuru.

"Priecājos, ka esmu saņēmis iespēju pārbaudīt savus spēkus tādā spēcīgā līgā kā DEL," klubs citē sarunu ar vārtsargu. "Sarunu laikā man bija labas sajūtas, ka varēsim vienoties. Ceru, ka varēšu "pingvīniem" palīdzēt."

Tiek uzsvērts, ka Ziemassvētku spēles klubs nav gribējis sagaidīt ar diviem samērā nepieredzējušiem vārtsargiem - vēl vienu čehu Patriku Červeniju un vācieti Marku Anšprengeru.

Šo sezonu Gudļevskis uzsāka Rīgas "Dinamo" rindās, taču pēc vārtos aizvadītām deviņām spēlēm, kurās vidēji savos vārtos tika ielaistas 3,45 ripas un vārtos atvairīti 86,3 procenti metienu, klubs nolēma no viņa pakalpojumiem atteikties.

Brēmerhāfenes klubs uzsver, ka vārtsarga kontā ir arī 70 mači Latvijas izlasē, kā arī viņa sniegumu Soču olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā pret Kanādu, kurā Latvija zaudēja ar 1:2, bet Gudļevskis atvairīja 55 pretinieku metienus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu