Žurnālists: Balcers ir gatavs spēlēt NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers ir viens no pieciem Otavas "Senators" komandas perspektīvajiem spēlētājiem, kuri šobrīd nespēlē Nacionālajā hokeja līgā (NHL), taču ir tam gatavi, uzskata "Sportsnet" žurnālists Veins Skenlens (Wayne Scanlan).

Vienā no trim NHL pirmssezonas pārbaudes spēlēm Balcers izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Eksperti paredzēja Latvijas hokejistam vietu NHL kluba Otavas "Senators" uzbrucēju trešajā maiņā, taču viņš guva traumu.

"Mēs labprāt redzētu, kāda būtu šī mazā latviešu uzbrucēja statistika, ja viņš būtu vesels visu rudeni," raksta žurnālists.

"Balcers, kurš izbaudīja iespaidīgu treniņnometni Otavā, pārcieta kreisā ceļgala traumu un pirms dažām nedēļām atgriezās ierindā," turpina hokeja apskatnieks.

Balcers šosezon Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā Belivillas "Senators" komandas sastāvā 8 spēlēs sakrājis 12 rezultativitātes punktus (4 vārti + 8 piespēles).

"Viņš ir vienīgais Belivillas "Senators" spēlētājs, kurš ir ieguvis rezultativitātes punktu katrā spēlē, kurā ir piedalījies. Viņam ir septiņi punkti pēdējos četros mačos," atzīmē žurnālists.

Pašlaik 22 gadus vecais Latvijas hokejists pagājušajā sezonā piedzīvoja debiju NHL.

"Balceram ir priekšrocība pār saviem komandas biedriem Belivillā - viņš ir jau aizvadījis 36 NHL spēles, pagājušajā sezonā gūstot piecus vārtus un veicot deviņas rezultatīvas piespēles," piebilst hokeja apskatnieks.

"Sportsnet" žurnālists nosaucis piecus Otavas "Senators" perspektīvos spēlētājus, kuri šobrīd spēlē AHL, bet, viņaprāt, ir gatavi spēlēt NHL. Visi pieci šie spēlētāji ir uzbrucēji:

  • Rūdolfs Balcers, 22 gadi, 8 spēlēs 14 punkti (4+8)
  • Džošs Noriss (ASV), 20 gadi, 21 spēlē 18 punkti (9+9)
  • Alekss Formentons (Kanāda), 20 gadi, 20 spēlēs 14 punkti (9+5)
  • Vitālijs Abramovs (Krievija), 21 gads, 18 spēlēs 17 punkti (8+9)
  • Dreiks Batersons (ASV/Kanāda), 21 gads, 21 spēlē 27 punkti (9+18)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu