Girgensonam četras soda minūtes graujošā "Sabres" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons ar komandas biedriem
Zemgus Girgensons ar komandas biedriem Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pirmdien pie graujošas uzvaras savā laukumā tika Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas piecus vārtus iemeta jau pirmajā periodā.

Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 7:1 (5:0, 2:1, 0:0) pārspēja Ņūdžersijas "Devils", pārtraucot divu zaudēto spēļu sēriju.

Girgensons laukumā pavadīja 12 minūtes un 19 sekundes, no kurām divas minūtes un 14 sekundes tika nospēlētas mazākumā. Latvietis pa reizei meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu pretinieka metienu izpildīja spēka paņēmienu, kā arī nopelnīja četras soda minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Ar trim punktiem komandā izcēlās pirmo vārtu autors Džeks Aikels, kuram arī divas rezultatīvas piespēles, bet trīs piespēles Jūhanam Lāšonam. Vēl trīs hokejisti tika pie diviem rezultativitātes punktiem, arī uzvaras vārtu autors Džefs Skiners, kuram arī rezultatīva piespēle.

Savukārt viesiem vienīgos vārtus, kad ielaisti jau bija seši, guva Šveices pārstāvis Niko Hišīrs. Viesi krietni pārmētāja mājiniekus, taču Linuss Ulmarks tika galā ar 44 "velnu" metieniem.

Nākamā spēle Bufalo Bufalo klubam ceturtdien izbraukumā ar Kalgari "Falmes", bet otrdien Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" uzņems Arizonas "Coyotes". 

Ar 31 punktu 28 spēlēs "Sabres" ieņem astoto vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu