Latvijas U-19 futbolisti EČ kvalifikācijas elites raundā spēlēs pret Angliju, Ukrainu un Dāniju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jakubs Dovalils.
Jakubs Dovalils. Foto: www.lff.lv

Latvijas U-19 vīriešu futbola izlase otrdien Šveices pilsētā Nionā notikušajā 2020.gada Eiropas čempionāta Elites raunda izlozē ceturtajā grupā pretiniekos ieguva Angliju, Ukrainu un Dāniju.

Latvijas izlase, kas ceturtajā grozā bija izsēta ar 26.numuru, pretiniekos ieguva ar ceturto numuru izsēto Angliju, ar 12.numuru izsēto Ukrainu un ar 21.numuru izsēto Dāniju.

28 izlases, sadalītas grupās pa četrām vienībām, cīnīsies par septiņām vietām finālturnīrā. Spēles notiks nākamā gada pavasarī.

Finālturnīrs notiks nākamā gada jūlijā un augustā Ziemeļīrijā. Mājinieki dalību turnīrā jau ir nodrošinājuši.

Elites raunda sacensībās Jakuba Dovalila vadītā Latvijas U-19 valstsvienība iekļuva pēc turnīra oktobra vidū Latvijā, kurā mājinieki stadionā "Arkādija" spēlēja neizšķirti 0:0 ar Izraēlu, ar 2:8 kapitulēja Nīderlandei un ar 6:0 sagrāva Moldovas vienaudžus, grupā ieņemot otro vietu.

2019.gada čempionātā Latvijas U-19 futbolisti sīvā cīņā kvalifikācijas apakšgrupā palika trešie un elites kārtai nekvalificējās, bet pērnā gada meistarsacīkstēs sasniedza elites kārtu un uzrādīja visu laiku labāko rezultātu pašmāju jaunatnes futbola vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu