Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Biļalovs atzīts par KHL labāko novembrī

CopyDraugiem X Whatsapp
Timurs Biļalovs
Timurs Biļalovs Foto: www.ak-bars.ru

Kazaņas "Ak Bars" vārtsargs Timurs Biļalovs, kurš vēl iepriekšējā sezonā spēlēja Rīgas "Dinamo" komandā, atzīts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) novembra labāko spēlētāju savā pozīcijā.

Biļalovs novembrī un oktobrī "sausā" nostāvēja 316 minūtes un deviņas sekundes no vietas, kas ir KHL un Krievijas čempionātu rekords. Gada priekšpēdējā mēnesī viņš uzvarēja četros no sešiem mačiem, divreiz paliekot uz "nulles".

Novembrī krievu vārtsargs atvairīja 96,18% metienu un vidēji 60 minūtēs ielaida 0,93 ripas, abos statistikas rādītājos ieņemot pirmo vietu.

Tikmēr par labāko aizsargu atzīts Helsinku "Jokerit" hokejists Miko Lehtonens, kurš palīdzēja komandai uzvarēt piecās no deviņām spēlēm, guva trīs vārtus, veica divas rezultatīvas piespēles un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +6. Iepriekšējā mēnesī viņš pa vārtiem meta 43 reizes, kas bija labākais rādītājs starp aizsargiem, pielietoja sešus spēka paņēmienus un bloķēja piecus metienus.

Savukārt labākā uzbrucēja balva aizceļos pie Maskavas "Dinamo" hokejista Dmitrija Jaškina, kurš palīdzēja komandai uzvarēt sešos no deviņiem dueļiem, guva sešus vārtus, veica astoņas rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5. Jaškina kontā novembrī bija 29 metieni, 28 spēka paņēmieni un septiņi bloķēti raidījumi.

Tāpat paziņots labākais jaunais hokejists un šo godu izpelnījies Maskavas CSKA 19 gadus vecais uzbrucējs Kirils Marčenko, kurš "armijniekus" aizveda līdz astoņām uzvarām astoņās spēlēs, guva trīs vārtus un tikpat reizes rezultatīvi asistēja. Viņš vidēji uz ledus pavadīja desmit minūtes un divas sekundes, kopumā iekrājot pozitīvu lietderību +6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu