Amizanta epizode NHL spēlē: Ovečkins nokavē trešdaļas sākumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienam no labākajiem spēlētājiem Aleksandram Ovečkinam otrdien piespiedu kārtā nācās ievērojami nokavēt mača pret Sanhosē "Sharks" trešās trešdaļas sākumu, līdzjutējiem tribīnēs un komandas biedriem par to uzjautrinoties.

Ovečkina pārstāvētā Vašingtonas "Capitals" vienība viesos pārspēja "Sharks" hokejistus ar 5:2 (3:1, 2:0, 0:1), bet Krievijas uzbrucējs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Tiesa, "Capitals" kapteinim gadījās savdabīgs kuriozs. Kā sociālās saziņas vietnē "Twitter" ziņo kāds līdzjutējs, Ovečkins nokavēja četras minūtes un 15 sekundes trešās trešdaļas ievada. Viņš uz soliņa no ģērbtuves esot atgriezies tikai tad, kad mačs jau labu laiku bija atsācis ritēt.

Kad Ovečkins atgriezies uz rezervistu soliņa, viņu skaļi sveikuši komandas biedri un līdzjutēji tribīnēs.

Medijs "The Washington Post" vēsta, ka "Capitals" uzbrucējam bijusi problēma ar ekipējumu. Viņš esot salauzis vienas slidas asmeni, un tā nomaiņa prasījusi ilgāku laiku.

34 gadus vecais Ovečkins šosezon 29 spēlēs izcēlies ar 20 gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm, līgas rezultatīvāko sarakstā ieņemot 13. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu