Egleskalns rezultatīvākais komandas zaudējumā Čempionu līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Hermans Egleskalns.
Hermans Egleskalns. Foto: facebook.com

Latvijas izlases volejbolista Hermana Egleskalna pārstāvētā "Tours" komanda trešdien cieta zaudējumu Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas sezonas pirmajā spēlē.

Tūras komanda viesos ar 0-3 (15:25, 22:25, 23:25) piekāpās Polijas vicečempionei Varšavas "Verva Orlen Paliwa".

Egleskalns ar 11 punktiem bija rezultatīvākais savā komandā, bet uzvarētājiem 15 punktus sarūpēja baltkrievs Arturs Udriss.

D apakšgrupā Francijas čempioniem pretī stāsies arī Perudžas "Sir Sicoma Monini" no Itālijas un Lisabonas "Benfica" no Portugāles. Kompānija ir spēcīga, jo Itālijas klubs pēdējās trijās sezonās iekļuvis šo sacensību pusfinālā, 2016./2017.gada kausa izcīņā - arī finālā, bet poļi ir pašreizējie Eiropas čempionāta bronzas medaļnieki izlašu sacensībās.

CEV Čempionu līgā kopumā 20 komandas sadalītas piecās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pēc grupu turnīra izslēgšanas sacensībām kvalificējās katras apakšgrupas uzvarētāja un trīs labākās otro vietu ieguvējas.

Egleskalns būs vienīgais Latvijas volejbolists šīs sezonas CEV Čempionu līgā. Iepriekšējā sezonā viņš ar Tūras vienību nepārvarēja grupu turnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu