Brāļiem Dukuriem labākie rezultāti pirmajos treniņbraucienos Leikplesidā (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri uzrādījuši labākos rezultātus pirmajos treniņbraucienos Leikplesidas trasē ASV, kur šajā nedēļas nogalē notiks Pasaules kausa izcīņas sezonas pirmais posms.

Pirmajā treniņbraucienā ātrākais bija Martins Dukurs ar rezultātu 53,87 sekundes, tikmēr Tomass uzrādīja 5. labāko rezultātu, brālim zaudējot 0,19 sekundes.

Savukārt otrajā treniņbraucienā ātrākais bija Tomass Dukurs, trasi veicot 54,14 sekundēs. Martins no brāļa atpalika 0,13 sekundes, uzrādot 3. labāko rezultātu otrajā treniņbraucienā.

Pirmajos treniņbraucienos ātrs bija arī Krievijas skeletonists Aleksandrs Tretjakovs, kurš uzrādīja 2. un 3. labāko rezultātu.

Gatavojoties sezonas pirmajiem mačiem Pasaules kausā, treniņbraucienos Leikplesidas trasē aizvadījuši arī Latvijas bobslejisti.

Oskars Ķibermanis braucienos uzrādīja 9. un 8. rezultātu, tikmēr nomināli otrais pilots Ralfs Bērziņš bija 16. un 17.vietā.

Leikplesidā šonedēļ sacensības notiks skeletonā un bobslejā divnieku ekipāžām, bet nākamnedēļ turpat paredzēti bobsleja četrinieku mači un otrais posms skeletonā.

Olimpiskais čempions bobsleja stūmējs Oskars Melbārdis, kurš pagājušajā sezonā traumas dēļ nestartēja, sezonu sācis Eiropas kausa izcīņā, kur šonedēļ paredzēts posms Altenbergas trasē Vācijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu