A.Kulda: Ar "Dinamo" vienojāmies par abām pusēm izdevīgu sadarbību (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo" panācis abām pusēm izdevīgu vienošanos, spēlētājs atklāja sarunā ar TVNET.

Kulda ceturtdien parakstīja līgumu ar "Dinamo" komandu. Aizsargs klubā spēlēs ar sev karjerā neierasto 16. numuru.

Noslēgtā līguma termiņš komandas izplatītajā oficiālajā paziņojumā nebija minēts, bet hokejists atklāja, ka parakstījis vienošanos līdz šīs KHL sezonas beigām.

"Jā, varu apstiprināt, ka esmu parakstījis līgumu ar Rīgas "Dinamo". Tas būs spēkā līdz šīs sezonas beigām. Panācām vienošanos par abām pusēm izdevīgu sadarbību," diplomātisks sarunā ar TVNET bija Kulda.

Nojaušams, ka spēlētājs varētu būt bijis piekāpīgāks finansiālajās prasībās, jo ilgstoši bija bez darba, bet "Dinamo" akūti nepieciešami aizsargi.

Kulda TVNET izteica cerību, ka "Dinamo" kreklā debitēs jau sestdien, kad rīdzinieki izbraukumā spēkosies ar Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Šobrīd traumu vai citu iemeslu dēļ nevar spēlēt pieci Rīgas vienības pamatsastāva aizsargi. Komandai pašlaik nevar palīdzēt Kristofers Berjlunds, Nerijus Ališausks, Oskars Bārtulis, Uvis Jānis Balinskis un Kristaps Zīle.

Kopumā KHL Kulda aizvadījis 369 spēles, kurās guvis 20 vārtus un veicis 51 rezultatīvu piespēli.

Kulda aizvadījis arī 15 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Vinipegas "Jets" (pirms tam Atlantas "Thrashers") vienību un izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Viņš kopā ar Čikāgas "Wolves" vienību 2008.gadā uzvarēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņā.

Latvijas izlases rindās aizsargs piedalījies sešos pasaules čempionātos un Soču olimpiskajās spēlēs.

Rīgas "Dinamo" ar 27 punktiem 35 spēlēs atkāpusies ieņem 11.vietu Rietumu konferencē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu