Kamaniņu braucējs Bērziņš izcīna otro vietu Pasaules kausā jauniešiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamaniņu braucējs Gints Bērziņš
Kamaniņu braucējs Gints Bērziņš Foto: Ilmārs Znotiņš (Latvijas Kamaniņu sporta federācija)

Latvijas jaunais kamaniņu braucējs Gints Bērziņš piektdien Kēnigszē trasē Vācijā izcīnīja otro vietu Pasaules kausa otrā posma jauniešu sacensībās.

Bērziņš bija ātrākais pirmajā braucienā, bet otrajā uzrādīja trešo rezultātu, kas lika atkāpties uz otro vietu. Latvijas sportists uzvarētājam Timonam Grancanjolo no Vācijas divu braucienu summā zaudēja 0,013 sekundes.

Tikmēr Kasparam Rinkam braucienos bija sestais un astotais rezultāts, kas summā deva septīto vietu un 1,332 sekunžu deficītu pret uzvarētāju. Abos braucienos finišēja 37 sportisti.

Savukārt jauniešu divnieku sacensībās Krišjānis Brūns/Vitālijs Jegorovs pēc pirmā brauciena bija astotie, bet otrajā uzrādīja trešo rezultātu un summā ieņēma piekto vietu. Kaspars Rinks/Aldis Liepiņš abos braucienos bija septītie un šādu vietu ieņēma arī summā. Pie ieskaitīta rezultāta tika 14 divnieku ekipāžas.

Sacensībās jaunietēm labāko rezultātu sasniedza Justīne Maskale, kura ieņēma 16.vietu, Zane Kaluma bija 29.pozīcijā un apsteidza piecas konkurentes, bet Frančeska Bona neizgāja uz starta. Jaunietēm divniekos Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna ieņēma devīto vietu 14 duetu konkurencē.

Nedēļas nogalē turpat Kēnigszē norisināsies vēl vienas sacensības jauniešiem, kā arī trasē dosies junioru vecuma grupas sportisti.

Pagājušajā nedēļas nogalē sezonas pirmajās sacensībās Bērziņš izcīnīja divas uzvaras.

Bērziņš iepriekšējā sezonā uzvarēja trijos no sešiem Pasaules kausa posmiem, bet pārējos trijos etapos viņš bija otrais. Zīmīgi, ka trīs uzvaras nāca tieši noslēdzošajos posmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu