Smirnovam un Ķēniņam pa vārtu guvumam Šveices hokeja līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue (www.gshc.ch)

Latvijas hokejists Deniss Smirnovs piektdien Šveices augstākajā līgā (NLA) izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzot Ženēvas "Servette" izcīnīt uzvaru, kamēr citā spēlē arī Ronalds Ķēniņš izdarīja vienu precīzu metienu.

"Servette" mājās ar 3:2 (0:1, 2:0, 1:1) uzvarēja "Biel-Benne", pārtraucot tās četru uzvarēto spēļu sēriju. 

Smirnovs laukumā pavadīja desmit minūtes un 23 sekundes, no kurām nepilnas 40 sekundes nospēlētas vairākumā. Latvijas hokejists ar vārtu guvumu izcēlās otrā perioda beigās, vadībā izvirzot savu vienību, bet rezultatīvu piespēli viņš atdeva pirmajos vārtos. Uzbrucējs arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja divos no pieciem iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību +2.

Laukumā nedaudz vairāk nekā četras minūtes bija arī aizsargs Sandis Smons, kurš gan statistikas ailītēs neatzīmējās.

Tikmēr "Laussane" ar Ķēniņu sastāvā mājās ar 2:5 (1:1, 0:0, 1:4) piekāpās "Bern", piedzīvojot jau ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs.

Ķēniņš laukumā nospēlēja 18 minūtes un 38 sekundes, gūstot savas komandas otros vārtus. Latvietis arī izdarīja trīs metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, reizi bloķēja pretinieka metienu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Visbeidzot Langnau "Tigers" mājās ar 3:2 (2:1, 0:1, 1:0) uzvarēja "Lugano".

Visu spēli uzvarētāju vārtos nospēlēja Ivars Punnenovs, kurš tika galā ar 28 no 30 pretinieku metieniem (93,33%). Tikmēr Toms Andersons laukumā pavadīja septiņas minūtes un 38 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Visas trīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas arī sestdien aizvadīs spēles.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā atrodas "Servette", kas ar 46 punktiem 27 spēlēs ieņem trešo vietu. Par pieciem punktiem mazāk ir "Lausanne", kas aizvadot par maču mazāk, ir piektajā pozīcijā, bet "Tigers" ar  36 punktiem 25 dueļos ir septītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu