Saeimas komanda draudzības spēlē krusto nūjas ar policistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Saeimas Preses dienests

Sestdien, 7.decembrī, tradicionālajā draudzības spēlē hokejā, kas veltīta Policijas darbinieku dienai, Saeimas komanda ar rezultātu 8:9 spraigā cīņā piekāpās Valsts policijas komandai, atzīstot likumsargu pārākumu Valsts policijas 101.dzimšanas dienā.

Draudzības spēli atklāja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas deputāts Uldis Budriķis un iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens, kā arī Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Spēles labākais uzbrucējs – Armands Bergmanis (Saeima), labākais aizsargs – Jānis Parādnieks (Valsts policija), vērtīgākais spēlētājs – Roberts Naudiņš (Saeima), labākais vārtsargs – Maksims Furs (Valsts policija), rezultatīvākais spēlētājs – Renārs Ikaunieks (Valsts policija), kā arī atraktīvākais spēlētājs – Hārdijs Parādnieks (Saeima).

Saeimas komandas rindās laukumā devās deputāti Aivars Geidāns, Rihards Kozlovskis, Romāns Naudiņš, Artūrs Toms Plešs, Ēriks Pucens, Jānis Vitenbergs, kā arī bijušie Saeimas deputāti Gaidis Bērziņš, Andris Morozovs un Imants Parādnieks. Spēlētāju rindas stiprināja arī parlamenta darbinieki un deputātu ģimenes locekļi.

Savukārt Valsts policijas komandu pārstāvēja Rīgas reģiona pārvaldes vadošais personāls, inspektori un Valsts policijas koledžas kadeti, kā arī viņu ģimenes locekļi.

Šī bija piektā reize, kad parlamentārieši krustoja nūjas ar policistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu