Kurucs izsaukts atpakaļ uz NBA

CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: www.nba.com/nets

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien no fārmkluba izsaukts atpakaļ uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Bruklinas "Nets".

Kā ziņo Ziemeļamerikas žurnālisti, Kurucs no Longailendas "Nets" izsaukts atpakaļ uz NBA komandu Bruklinas "Nets".

Ņujorkas vienība svētdien plkst.22 pēc Latvijas laika savā laukumā tiksies ar Denveras "Nuggets", cīņu tiešraidē translējot kanālam TV6. 

Savukārt Anžejs Pasečņiks sestdien atzīmējās ar desmit punktiem NBA attīstības jeb G līgas spēlē, palīdzēdams Vašingtonas "Capital City Go-Go" svinēt uzvaru.

ASV galvaspilsētas vienība savā laukumā ar rezultātu 113:108 (32:36, 24:24, 26:20, 31:28) pārspēja Klīvlendas "Cavaliers" fārmklubu Kantonas "Charge".

Pasečņiks šajā duelī laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā grozā raidīja četrus no astoņiem divpunktu metieniem un abus divus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un iekrāja četras piezīmes. "Capital City Go-Go" ar latvieti laukumā iemeta par 16 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Pasečņika pārstāvētā komanda ar sešām uzvarām 12 spēlēs G līgas Austrumu konferencē ieņem astoto vietu, kamēr Kuruca vienība ar diviem panākumiem 11 dueļos ir pēdējā, 14.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu