Bičevskis un Freibergs rezultatīvi savstarpējā Čehijas čempionāta spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Māris Bičevskis (pa kreisi).
Māris Bičevskis (pa kreisi). Foto: https://www.hokej.zlin.cz

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Māris Bičevskis svētdien guva vārtus Čehijas augstākās līgas spēlē, neglābdams "Mlada Boleslav" komandu no zaudējuma.

"Mlada Boleslav" mājās ar 3:6 (3:4, 0:0, 0:2) piekāpās Zlīnas "PSG Berani" vienībai, kuras rindās ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Ralfs Freibergs.

Bičevskis uz ledus pavadīja 13 minūtes un divas sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja deviņos no 18 iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +1.

Freibergs nospēlēja 20 minūtes un 40 sekundes, trīs reizes metot pa vārtiem, pielietojot vienu spēka paņēmienu un tiekot pie pozitīvas lietderības +2.

Tikmēr lietderību +3 iekrāja Guntis Galviņš, kura pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" mājās ar 5:2 (1:1, 1:0, 3:1) uzveica Plzeņas "Škoda". Citā spēlē uzbrucēju Roberta Bukarta un Frenka Razgala pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera" viesos ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) guva virsroku pār Hradeckrālovas "Mountfield", kurai savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt aizsargs Oskars Cibuļskis. 

No latviešu pārstāvētajām vienībām turnīra tabulā visaugstāk ar 50 punktiem 28 atrodas "Ocelārži", kas ieņem otro vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu