Kalniņš uzvar spēli par spīti Daugaviņa rezultatīvajam sniegumam

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: www.jokerit.com

Helsinku "Jokerit" ar Jāni Kalniņu vārtos pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā guva uzvaru par spīti Kaspara Daugaviņa gūtajiem vārtiem un rezultatīvai piespēlei pretinieku rindās.

Kalniņa pārstāvētā "Jokerit" mājās ar rezultātu 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) pārspēja Maskavas "Spartak".

Latviešu vārtsargs atvairīja 23 pretinieku metienus. Viņš jau devīto maču pēc kārtas sargāja "Jokerit" vārtus.

Kalniņš šosezon 27 spēlēs sekmējis "Jokerit" komandai 18 uzvaras.

"Spartak" rindās divus rezultativitātes punktus sakrāja Daugaviņš, piespēlējot pirmo vārtu guvumā un iemetot vārtus pēdējā periodā, kas fiksēja galarezultātu.

Latvijas izlases uzbrucējs 19 minūtēs un 14 sekundēs divreiz meta pa Kalniņa sargātajiem vārtiem, kā arī uzvarēja vienā no četriem iemetieniem.

Mārtiņš Karsums Krievijas galvaspilsētas komandā 16 minūtēs un 34 sekundēs arī divreiz traucēja Kalniņu vārtos, kā arī uzvarēja pusē no četriem iemetieniem un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Citā mačā Miks Indrašis nespēlēja Maskavas "Dinamo" 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 0:1) zaudējumā pēcspēles metienos Sanktpēterburgas "SKA".

Savukārt Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" Balašihā ar 2:3 (2:0, 0:1, 0:2) zaudēja Nursultanas "Baris".

Uzvaru noteica divi vienlaicīgi mājinieku noraidījumi divas minūtes un 17 sekundes pirms mača beigām. "Baris" labā vairākumā vārtus jau pēc desmit sekundēm guva Naits Korbens, bet uzvaras vārti 48 sekundes pirms mača beigām Ņikitam Mihailim.

Indraša pārstāvētā komanda ar 46 punktiem 37 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, Kalniņš ar kolēģiem iekrājuši 45 punktus 35 cīņās, kas dod ceturto pozīciju, bet "Spartak" ar 43 punktiem 36 mačos ir sestie Rietumos.

Austrumu konferencē "Avangard" ar 50 punktiem 38 spēlēs ir otrā.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Gunārs Skvorcovs pirmdien ar rezultatīvu sniegumu debitēja KHL kluba Pekinas "Kuņluņ Red Star" sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu