Piedalies konkursā par titulu "Latvijas futbola gada foto"

CopyDraugiem X Whatsapp
Laureātu balva
Laureātu balva Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācija (LFF) turpina tradīciju un sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā iespēju gan profesionāļiem, gan amatieriem piedalīties konkursā par iespēju iegūt titulu "Latvijas futbola gada foto".

Iesūtītajam foto ir jābūt saistītam ar Latvijas futbolu un uzņemtam 2019. gadā. Foto var atspoguļot jebko no futbola daudzveidības - tie var būt mirkļi no profesionālā futbola, amatieru spēlēm, bērnu futbola mačiem, cīņām pagalmā vai citviet. Konkursā aicināti piedalīties kā foto profesionāļi, tā arī amatieri. Viens dalībnieks drīkst iesūtīt ne vairāk kā trīs fotogrāfijas.

Foto horizontālā kadrējumā jāsūta uz e-pasta adresi gadafoto@lff.lv līdz 17. decembrim (ieskaitot). Iesūtot foto, jānorāda foto autors, vieta un laiks, kad tas uzņemts, kā arī varonis - spēle vai notikums, kas tajā atspoguļots. Dažos teikumos lūgts uzrakstīt, kāpēc tieši tas varētu kļūt par Latvijas futbola gada foto.

Pēc pieteikšanās termiņa beigām LFF žūrija izvēlēsies 12 labākās fotogrāfijas, kuras 23. decembrī uzsāks izšķirošo posmu cīņā par titulu - Latvijas futbola gada foto noteiks portāla TVNET lietotāji, balsojot par savu favorītu. Titula ieguvēja vārds tiks paziņots 3. janvārī, labākā foto autora rokās nonākot tradicionālajai Latvijas futbola gada izcilnieku trofejai.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu