Kuruca pārstāvētā "Nets" piedzīvo zaudējumu NBA spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs trešdien nedevās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" piekāpās Šarlotas "Hornets".

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 108:113 (34:26, 30:27, 22:31, 22:29) atzina "Nuggets"pārākumu.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 24 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Spensers Dinvidijs, 21 punkts un desmit atlēkušās bumbas bija Džeretam Elenam, bet viesu rindās 40 punktus un pa piecām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm sakrāja Devontē Greiems.

Atskaitot pašu mača sākumu un beigas, gandrīz visu spēli vadībā bija mājinieki, kuri otrās ceturtdaļas vidū sasniedza pat 20 punktu pārsvaru. Pēc Teo Pinsona trīspunktnieka rezultāts kļuva 52:32 mājinieku labā, taču pārsvaru līdz finālsvilpei saglabāt neizdevās.

"Nets" ar 13 uzvarām 24 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, bet "Hornets" ar 11 panākumiem 27 cīņās ir desmitā.

Bruklinas komanda otrdien Kurucu izsauca atpakaļ no fārmkluba Longailendas "Nets", kurā viņš bija vienu dienu, "Nets" zaudējumā savā laukumā ar 95:106 pret Misisogas "Raptors 905" palīdzot ar 14 punktiem.

Kurucs šajā sezonā laukumā bijis desmit NBA cīņās, kurās vidēji nospēlējis 9,9 minūtes, guvis 2,3 punktus un izcīnījis 2,2 atlēkušās bumbas. Latvietis pēdējās piecās NBA spēlēs, kurās piedalījies, ne reizi laukumā nav pavadījis vairāk par deviņām minūtēm.

Bruklinas "Nets" nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad izbraukumā Toronto viesosies pie čempionvienības "Raptors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu