Kurucs varētu pārcelties uz citu NBA klubu; aģents situāciju nekomentē

CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs (ar bumbu)
Rodions Kurucs (ar bumbu) Foto: Reuters/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs, iespējams, janvārī tiks iekļauts maiņas darījumā, kā rezultātā viņš no Bruklinas "Nets" varētu pārcelties uz kādu citu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību, vēsta ESPN apskatnieks Bobijs Markss.

Kurucs šosezon NBA laukumā devies desmit mačos, caurmērā gūstot 2,3 punktus, izcīnīdams 2,2 atlēkušās bumbas. Pērn viņš laukumā devās 63 spēlēs, caurmērā iemetot 8,5 punktus un izcīnot 3,9 bumbas zem groziem.

Kā vēsta Markss, divas vēl vārdā nenosauktas NBA komandas patlaban ieguldot savu laiku un līdzekļus, lai sīkāk izpētītu vai Kurucs ir maiņas darījuma vērts.

Tāpat šīs vienības izskata viņa rīcību jūnijā notikušajā incidentā, kad basketbolists esot draudējis sev atņemt dzīvību, bet īsi pēc tam uzbruka savai bijušajai draudzenei.

Latvietis šosezon nav spējis nosargāt vietu "Nets" sastāvā, kā rezultātā viņš jau astoņus mačus aizvadījis attīstības jeb G līgā. Līmeni zemākajā G līgā, Kurucs Longailendas "Nets" rindās vidēji laukumā pavadījis teju 30 minūtes, kurās vidēji gūti 11,8 punkti un izcīnītas 6,6 atlēkušās bumbas. Tāpat viņš caurmērā izcēlies ar 3,6 rezultatīvām piespēlēm.

Portāls TVNET sazinājās ar Kuruca aģentu Artūru Kalnīti, lai noskaidrotu baumu pamatotību. Spēlētāja pārstāvis gan sarakstē bija ļoti lakonisks.

"Baumas grūti komentēt. Laiks rādīs," pauda Kalnītis.

"Nets" aizvadītajā naktī mājās ar 108:113 piekāpās Šarlotas "Hornets", šo maču no rezervistu soliņa noraugoties Kurucam. Nākamā Bruklinas komandas spēle paredzēta sestdien pret čempionvienību Toronto "Raptors".

NBA maiņas darījumi būs atļauti no janvāra pirmās nedēļas līdz 6.februārim. Nedēļu vēlāk Čikāgā paredzēta Visu zvaigžņu spēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu