Tenisists Marejs iegurņa savainojuma dēļ pārtraucis treniņus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/LETA

Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs ceturtdien ASV pilsētā Miami atcēlis visus savus turpmākos treniņus, jo guvis iegurņa savainojumu.

Marejs savainojumu guva jau aizvadītajā mēnesī Madridē notikušajā Deivisa kausā. Kā vēsta britu mediji, sportista iegurni šajā turnīrā pēc pirmās spēles "rotāja" liels zilums, bet nākamajos mačos viņš vairs nepiedalījās.

Sportists nākamajā mēnesī plāno atgriezties "Grand Slam" turnīros, pirmo aizvadot 20.janvārī Austrālijā. Pagaidām viņa dalība šajā turnīrā netiek apšaubīta.

Marejs decembra nogalē plāno doties uz Austrāliju, kurā 3.janvārī pirmo reizi vēsturē tiks aizvadīts "ATP Cup" komandu turnīrs.

Šī gada sākumā Lielbritānijas tenisists, kurš reiz arī bija pasaules vadošā rakete, ar asarām acīs pauda, ka tobrīd nesen notikušais Austrālijas turnīrs viņam, visticamāk, bija pēdējais karjerā, tomēr Marejs spēja atgriezties pēc iegurņa operācijas, Eiropas atklātajā čempionātā uzvarot Stenu Vavrinku.

Sportists arī atklāja, ka pēc Austrālijas "Grand Slam" turnīra, viņš jau nākamajā nedēļā plānojot piedalīties Monpeljē gaidāmajās sacensībās, jo netic, ka spēs iekļūt Austrālijas atklātā čempionāta noslēdzošajās kārtās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu