3x3 basketbolists Lasmanis: Ja tiksim uz Tokiju, tad būsim trijniekā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Rubrikas "Ģenerāļa stūrmaņi" šīs sezonas 27. epizodē Valdis Valters uz sarunu aicinājis Latvijas 3x3 basketbola izlases un komandas "Riga Ghetto Basket" pārstāvi Kārli Paulu Lasmani.

Latvijas komandas pārstāvis Lasmanis augusta beigās kļuva par rezultatīvāko basketbolistu Pasaules tūrē, bet šobrīd atlabst pēc operācijas.

Sarunā ar V. Valteru basketbolists stāsta, ka svaru zālē viņam jātrenējas vien pāris nedēļu, lai sasniegtu tādu pašu formu, kuras sasniegšanai citiem nepieciešami vairāki mēneši.

"Vienīgā izlase, kuras sastāvā esmu spēlējis, ir U-20 vecuma komanda. Arī toreiz aizbraucu līdzi kā talismans," atcerējās Lasmanis.

Viņš arī stāsta, ka agrāk bija tendēts uz iekulšanos dažādās nepatikšanās, bet tagad kļuvis mierīgāks. Savulaik kopā ar sava vecuma puišiem kāda turnīra ceturtdaļfinālā uzvarējis arī komandu ar pašu Kristapu Porziņģi sastāvā.

Pirms vairākiem gadiem Lasmanis esot metis basketbolu pie malas, lai strādātu par kuģu tauvotāju.

"Ja mēs tiksim uz olimpiskajām spēlēm, tad esmu pārliecināts, ka iekļūsim trijniekā. Tas ir tāds sapnis, kas jau tagad pārvērties realitātē," sacīja sportists.

Intervija pilnā apjomā portālā TVNET tiks publicēta sestdien, 14. decembrī, plkst. 21.00. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu