Bļugers un "Penguins" atkal uzvar Merzļikina pārstāvēto "Blue Jackets"

CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases uzbrucēju Zemgus Girgensona un Teodora Bļugera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bufalo "Sabres" un Pitsburgas "Penguins" ceturtdien izcīnīja uzvaras, bet latvieši ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

"Sabres" mājās ar 4:3 (1:2, 2:1, 1:0) uzvarēja Nešvilas "Predators".

Girgensons laukumā pavadīja 18 minūtes un 13 sekundes, no tām divas minūtes un astoņas sekundes nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs izdarīja četrus metienus pa vārtiem, divreiz lietoja spēka paņēmienu, tikpat reizes bloķēja pretinieka mesto ripu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Džeks Aikels (2+0) un Sems Reinhārts (0+2), savukārt "Predators" komandā pa vārtiem iemeta Mets Dušeins, Koltons Sisons un Raiens Johansons.

Citviet "Penguins" savā laukumā ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets".

Bļugers laukumā pabija 18 minūtes un 39 sekundes, no tām 38 sekundes nospēlējot mazākumā, bet vēl deviņas vairākumā. Uzbrucējs arī izdarīja trīs metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību. Savukārt Merzļikins šo spēli vēroja no rezervistu soliņa.

Vienīgos vārtus papildlaika ceturtajā minūtē guva Brains Rasts.

"Penguins" ar 40 punktiem 32 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, kamēr "Sabres" ar 38 punktiem 33 dueļos ir septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu