Lasmanis: Jaunatnes līgas laikos Porziņģim vienmēr bija foršas botas

"Ģenerāļa stūrmaņi"
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Rubrikas "Ģenerāļa stūrmaņi" šīs sezonas 27. epizodē Valdis Valters uz sarunu aicinājis Latvijas 3x3 basketbola izlases un komandas "Riga Ghetto Basket" pārstāvi Kārli Paulu Lasmani.

Sarunā ar V. Valteru Lasmanis stāsta, ka svaru zālē viņam jātrenējas vien pāris nedēļu, lai sasniegtu tādu pašu formu, kuras sasniegšanai citiem nepieciešami vairāki mēneši. Tur noteikti jāpateicas tēva gēniem, spriež Lasmanis.

Arī Lasmaņa tēvs bija basketbolists, bet pašam Kārlim nekādi neizdevās līdz galam iejusties profesionālā basketbola vidē. Savulaik viņš tika atskaitīts no Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas komandas "Saldus" par disciplīnas pārkāpumiem.

"Biju jau basītim metis mieru. Aizbraucu uz Ventspili, kur tēvs palīdzēja iekārtoties darbā ostā. Nostrādāju kādus astoņus vai deviņus mēnešus. Biju tauvotājs," par karjeras maiņu pastāstīja Lasmanis.

Basketbolists arī pastāstīja, ka agrāk bija tendēts uz iekulšanos dažādās nepatikšanās, bet tagad kļuvis mierīgāks. Savulaik kopā ar sava vecuma puišiem kāda turnīra ceturtdaļfinālā uzvarējis arī komandu ar pašu Kristapu Porziņģi sastāvā.

"Kristaps [Porziņģis] bieži Jaunatnes līgā spēlēja pie gadu vecākiem. Tad sanāca uzspēlēt pret viņu. Rīgā bija fināli, kur mēs viņus izsitām ceturtdaļfinālā. Toreiz Porziņģis bija skaļš uzvārds, jo brāļi spēlēja. Vienmēr bija foršas botas. Labi meta tālmetienus," šībrīža Latvijas labāko basketbolistu atcerējās Lasmanis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balva , kuru būtu pelnijis ik viens no mums , paldies komandai ?? Ar nepacietību gaidu jauno sezonu ??? —————————————————— Posted @withrepost • @ghettobasket 2019.gada labākais 3x3 basketbolists - Kārlis Lasmanis ??? Apsveicam! ???????? #basketbolslv #rigaghettobasket #gadabadketbolists ##fiba3x3 #karlislasmanis #thebestofthebest

A post shared by Karlis Lasmanis (@klasmanis) on

2017. gadā Lasmanis pievērsās 3x3 basketbolam, kaut sākotnēji viņu nemaz nevēlējās ņemt "Riga Ghetto Basket" komandā.

"Ja mēs tiksim uz olimpiskajām spēlēm, tad esmu pārliecināts, ka iekļūsim trijniekā. Tas ir tāds sapnis, kas jau tagad pārvērties realitātē," sacīja sportists.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Karlis Lasmanis (@klasmanis) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu