Šteinbors savā 100. spēlē Polijas čempionātā izcīna uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Pāvels Šteinbors
Pāvels Šteinbors Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors piektdien aizvadīja savu 100. Polijas Ekstraklases spēli pēc kārtas, kaldinādams Gdiņas "Arka" komandas uzvaru.

"Arka" mājās ar rezultātu 2:1 (1:1) pārspēja Ļubinas "Zaglebie" vienību.

Mājiniekus 12.minūtē vadībā izvirzīja Mateušs Mliņskis, kurš pēc piespēles nonāca viens pret pretinieku vārtsargu un no asa leņķa raidīja bumbu vārtos, bet deviņas minūtes vēlāk Filips Stažiņskis ar 11 metru soda sitienu panāca neizšķirtu. Uzvaru mājiniekiem atnesa Macejs Jankovskis, kurš 15 minūtes pirms pamatlaika beigām pie vārtiem saņēma Mliņska piespēli un raidīja bumbu mērķī.

Ar īpašu sveicienu Šteinboru sagaidīja "Arka" komandas līdzjutēji, kuru plakātu rotāja uzraksts: "Cik reizes tu esi izglābis mūs brīžos, kad tas visvairāk bija vajadzīgs. Pāvel, ķēniņ, kur "Arka" šodien būtu bez tevis?".

"Paldies līdzjutējiem. Bija ļoti aizkustinoši, kad dzirdēju savu vārdu no tribīnēm. Simts spēles pēc kārtas - tas ir daudz. Paldies visiem treneriem, jo īpaši Lešekam Ojžiņskim, kurš ticēja man. Šodien spēlējām labi un sasniedzām rezultātu, kas ir pats galvenais," pēc mača pauda Šteinbors.

Šteinbors Latvijas žurnālistu un apskatnieku balsojumā atzīts par 2019.gada pašmāju labāko futbolistu.

Pēc 19 aizvadītām spēlēm "Arka" ar 20 punktiem atrodas 13.vietā.

Pērn par Polijas čempioni tika kronēta Glivices "Piast" vienība, bet Šteinbora pārstāvētā "Arka" cīnījās par palikšanu augstākajā līgā.

Pēc pirmajā posmā aizvadītajām 30 spēlēm čempionāts tika sadalīts divās daļās - čempiona titulu sadalīs astoņi vadošie klubi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu