Porziņģim liels spēles laiks un "double-double"; Dončičs gūst traumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis sestdien izcēlās ar "double-dobule" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, bet viņa komandas biedrs slovēnis Luka Dončičs guva potītes traumu.

Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda savā laukumā ar rezultātu 118:122 papildlaikā piekāpās Maiami "Heat" vienībai.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 40 minūtes, kuru laikā viņš guva 22 punktus (2p. 4/12, 3p. 3/9, s.m. 5/7) un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

Liepājnieka kontā arī 2 rezultatīvas piespēles, 2 bloķēti metieni, 1 pārtverta bumba, 1 kļūda un 4 piezīmes.

Jau spēles otrajā minūtē laukumu atstāja "Mavericks" komandas līderis Dončičs, kurš guva potītes traumu un maču vairs neturpināja.

"Mavericks" labā šajā mačā 28 punktus guva Tims Hārdevejs juniors, ar 18 punktiem, 8 rezultatīvām piespēlēm un 7 atlēkušajām bumbām atzīmējās Džeilens Bransons, bet Maksi Klēbers pievienoja 17 punktus.

"Heat" sastāvā Džimijs Batlers guva 27 punktus un izpildīja 7 rezultatīvas piespēles, 19 punktus iemeta Tailers Herro, bet 17 pievienoja Kellijs Oliniks.

Maiami komandas rindās "triple-double" izcēlās centrs Bams Adebajo, kurš guva 18 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles.

Mača gaitā "Mavericks" bija iedzinējos ar 24 punktu starpību, taču to izdevās atspēlēt un beigās pacīnīties par uzvaru šajā spēlē, tomēr papildlaikā pārāki izrādījās "Heat" basketbolisti.

"Mavericks" ar uzvaru un zaudējumu bilanci 17-8 ieņem 3. vietu Rietumu konferencē aiz Losandželosas klubiem "Clippers" (20-8) un "Lakers" (23-3).

"Heat" ar bilanci 19-7 ierindojas 3. pozīcijā Austrumos, atpaliekot vienīgi no Filadelfijas "76ers" (20-7) un Milvoki "Bucks" (24-3).

Porziņģa pārstāvētajai komandai arī nākamajos 4 mačos būs jātiekas ar Austrumu konferences spēcīgākajiem klubiem - "Bucks", "76ers", Bostonas "Celtics" un NBA čempioni Toronto "Raptors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu