Ērika Stāla 1000. punkts NHL neglābj "Wild" no zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ēriks Stāls
Ēriks Stāls Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājs Ēriks Stāls svētdien guva vārtus, kas bija viņa 1000.rezultativitātes punkts karjerā, tomēr tas neglāba viņa pārstāvēto Minesotas "Wild" no zaudējuma.

"Wild" viesos ar 3:5 (1:2, 2:1, 0:2) zaudēja Čikāgas "Blackhawks".

Uzvarētājiem "hat-trick" nopelnīja Patriks Keins, Džonatanam Tēvzam tikpat rezultatīvas piespēles, bet par vienu mazāk iekrāja Konors Mērfijs. Visos trijos "Wild" vārtu guvumos asistēja Raiens Saters, Kevins Fiala bija precīzs divas reizes, bet Stāls savu 1000.punktu karjerā nopelnīja pirmā perioda otrajā pusē.

Pirmos vārtus mačā guva Keins, viņa raidījumam tiekot ieskaitītam aptuveni minūti vēlāk pēc video atkārtojuma noskatīšanās. Perioda 12.minūtē Keins ar spēcīgu metienu no tuvas distances realizēja skaitlisko vairākumu, bet minūti vēlāk šādu pašu iespēju realizēja Stāls, neapturēdams ripu, raidot to vārtu augšējā stūrī.

Pēc 40 nospēlētām minūtēm "Wild" bija izdevies izlīdzināt rezultātu, taču noslēdzošajā periodā uz Brendona Sāda un Keina vēl vieniem vārtiem, Minesotas komanda atbildi nespēja rast, piedzīvojot zaudējumu.

Citā spēlē Vinipegas "Jets" mājās ar 7:3 (2:0, 4:2, 1:1) sagrāva Filadelfijas "Flyers".

Vārtus un divas rezultatīvas piespēles "Jets" komandā nopelnīja Bleiks Vīlers un Marks Šeifele, bet Nīlam Pionkam trīs piespēles. Zaudētāju rindās divas rezultatīvas piespēles veica Kevins Heizs, bet Džeimss van Rīmsdaiks guva vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja.

Tikmēr Detroitas "Red Wings" mājās ar 2:4 (0:1, 0:2, 2:1) piekāpās Losandželosas "Kings", zaudējot jau 13.maču pēdējos 15 deuļos.

Divus vārtus "Kings" komandā iemeta Anže Kopitars, bet tikpat rezultatīvas piespēles Aleksam Iafallo. Detroitas komandā vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja Medisons Bouvijs.

Visbeidzot Vegasas "Golden Knights" mājās ar 6:3 (2:1, 2:0, 2:2) uzvarēja Vankūveras "Canucks".

Vegasas klubā divas rezultatīvas piespēles un divi gūti vārti Maksam Pačoiretī, trīs piespēles Šejam Teodoram, bet Marks Stouns iemeta vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja. Ar diviem rezultativitātes punktiem (1+1) Vankūveras komandā izcēlās Broks Besers.

Pirmdien no latviešu pārstāvētajām komandām vienīgā laukumā dosies Kolumbusas "Blue Jackets", aizvadot maču pret Vašingtonas "Capitals". Vēl gan nav zināms vai vārtos stāsies Elvis Merzļikins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu