Ronaldu gūst divus vārtus; "Juventus" aizvien otrie Itālijas A sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AP/Scanpix

Portugāles izlases futbolists Krištianu Ronaldu svētdien Itālijas A sērijas futbola čempionātā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, bet viņa pārstāvētā komanda Turīnas "Juventus" aizvien nespēja iekarot pirmo vietu turnīrā.

"Juventus" savā laukumā ar 3:1 (3:0) uzvarēja "Udinese".

Portugālis savus pirmos vārtus guva jau devītajā minūtē, kad no aptuveni 15 metru atzīmes izdarīja spēcīgu sitienu, kas ielidoja kreisajā apakšējā vārtu stūrī. 2:0 un Ronaldu otrais vārtu guvums bija redzams 37.minūtē, kad Gonsalo Igvains izdarīja lielisku piespēli uz pretinieku vārtiem, bet Ronaldu prata apskriet aizsargus un pavisam nepiesegts panāca divu vārtu pārsvaru.

Pirms došanās uz ģērbtuvēm trešos vārtus vēl guva Leonardo Bonuči, bet viesu goda vārtus vien kompensācijas laika ceturtajā minūtē guva Ignasio Pušeto.

Tikmēr "Bologna" savā laukumā ar 2:1 (1:0) uzvarēja Bergāmo "Atalanta", kas pagājušajā nedēļā pirmo reizi vēsturē sasniedza UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēles.

Uzvarētājiem vārtus guva Rodrigo Palasio un Andrea Poli, bet Bergāmo komandā vienīgais precīzais sitiens Ruslana Maļinovska rēķinā.

Savukārt "AS Roma" mājās ar 3:1 (0:1) pieveica SPAL.

Vienīgos viesu vārtus guva Andrea Pertaņa, bet mājiniekiem pa vārtiem iekrāja Djego Peroti un Henrihs Mhitarjans, bet Nenads Tomovičs no SPAL bumbu raidīja savos vārtos.

Citviet "AC Milan" mājās spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Sassuolo". Tāpat neizšķirti spēlēja arī Florences "Fiorentina" un Milānas "Inter" 1:1 (0:1).

"Inter" komandā vārti Iglesiasam Borjam Valero, bet pretinieku rindās izcēlās Dušans Vlahovičs.

Ar 39 punktiem pirmo vietu pēc 16 spēļu kārtām ieņem "Inter", tikpat ir arī "Juventus", tālāk ar 33 punktiem seko Romas "Lazio", kas aizvadījusi par vienu maču mazāk, bet "AS Roma" tikusi pie 32 punktiem.

Piektā ar 29 punktiem 15 mačos ir "Cagliari", bet "Atlanta", aizvadot par spēli vairāk, nopelnījusi 28 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu