Faniem iespēja izvēlēties Latvijas izlases izbraukuma formas dizainu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina futbola cienītājus iesaistīties nacionālās vīriešu izlases izbraukuma formu dizaina izvēlē. Līdzjutēji par to var balsot līdz šā gada beigām, informē LFF.

Arī 2020. gadā Latvijas izlase spēlēs adidas zīmola ekipējumā, turpinot nu jau vairāk kā desmit gadus ilgo produktīvo sadarbību ar vienu no vadošajiem sporta ekipējuma ražotājiem pasaulē.

"Īsteniem futbola faniem iecienītās komandas spēļu kreklu dizaina atklāšana vienmēr ir zīmīgs notikums. It sevišķi, ja runa ir par nacionālo valstsvienību. Vēlamies šajā procesā iesaistīt arī mūsu komandas līdzjutējus, kas ir nozīmīga daļa no mūsu futbola saimes. Kas attiecas uz izlases mājas spēļu formu dizainu, to vēlamies vēl nedaudz paturēt noslēpumā, neatklājot vēl visas kārtis, un paildzināt gaidīšanas prieku. Savukārt izbraukuma spēļu formas dizaina izvēlē dodam iespēju iesaistīties arī izlases līdzjutējiem un ikvienam futbola cienītājam," saka LFF mārketinga nodaļas vadītājs Renārs Krīgers.

Balsot par vienu no trim variantiem iespējams līdz šī gada beigām. Nākamā gada 2. janvārī tiks paziņoti balsošanas rezultāti un mēs uzzināsim, ar kāda dizaina formu Slavišas Stojanoviča vadītā komanda spēlēs 2020. gadā.

Viens no aptaujas dalībniekiem pirmais tiks pie oriģinālā krekla, ar kuru Latvijas futbola izlase spēlēs 2020. gadā.

Balsot par sev tīkamāko formas dizainu iespējams šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu