Džošua konsultēsies ar Briedi? Britu bokseris vēlas uzveikt Usiku (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempions boksā smagsvaru kategorijā brits Entonijs Džošua vēlas konsultēties ar Oleksandra Usika iepriekšējiem pretiniekiem, lai uzzinātu informāciju, kā var uzveikt Ukrainas bokseri.

Džošua decembra pirmajā sestdienā revanša cīņā uzveica meksikāni Endiju Ruisu, atgūstot savā īpašumā WBA, WBO, IBF un IBO pasaules čempiona jostas.

Vēl nav zināms, kas būs Džošua nākamais pretinieks, taču IBF un WBO organizācijām ir obligātie titula pretendenti - attiecīgi Kubrats Puļevs (Bulgārija) un Oleksandrs Usiks (Ukraina).

Džošua nākamā cīņa paredzēta marta beigās vai aprīļa sākumā. Britu bokseris intervijā "Sky Sports" atzīst, ka viņa uzmanība tiek koncentrēta uz Usiku.

"Vēlos tādus pretiniekus kā Usiks, lai vēlāk varu teikt, ka esmu šādu bokseri uzveicis," sacīja Džošua. 

"Viņš ļoti labi izmanto kājas, labi pozīcijās novieto rokas. Tu nevari viņam iesist, jo viņš kustās ļoti labi," Usiku slavē pasaules čempions.

"Es došos pie viņa iepriekšējiem pretiniekiem, lai noskaidrotu informāciju, kā viņu uzveikt," teica Džošua.

Usikam pērn janvārī Rīgā bija viena no karjeras smagākajām cīņām pret Latvijas bokseri Mairi Briedi, kurš karjerā vienīgo zaudējumu piedzīvojis tieši pret ukraini.

Ukrainas bokseris pēc tam pagājušā gada vasarā kļuva par neapstrīdamu pasaules čempionu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg), taču tagad viņš karjeru turpina smagsvaros.

Usiks profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts - 17 uzvaras (14 nokauti) 17 cīņās.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu