Punnenovs sekmē komandas uzvaru Šveices čempionāta spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Sputnik/LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs otrdien palīdzēja Langnau "Tigers" komandai izcīnīt uzvaru Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Tigers" hokejisti savā laukumā ar 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) pārspēja Punnenova savulaik pārstāvēto Rapersvīles "Jona Lakers" komandu.

Punnenovs šajā duelī atvairīja 27 no 28 pretinieku mestajām ripām. Tikmēr uzbrucējs Toms Andersons uz ledus pavadīja piecas minūtes un 54 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Punnenovs šajā sezonā laukumā bijis 20 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 2,30 ripas un atvairījis 92,28% metienu, šajos statistikas rādītājos ieņemot trešo vietu līgā.

Tāpat uzvaru svinēja uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas savā laukumā ar 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 1:0) uzveica "Davos" vienību. Smirnovs laukumā pavadītajās 11 minūtēs un 33 sekundēs uzvarēja septiņos no deviņiem iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. 

Turpretī laukumu ar nokārtām galvām atstāja uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un "Laussane" vienība, kas mājās ar 0:3 (0:0, 0:0, 0:3) atzina "Zug" pārākumu. Ķēniņš 15 minūtēs un 34 sekundēs divreiz meta pa vārtiem un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā atrodas "Servette", kas ar 48 punktiem 29 spēlēs ieņem trešo vietu. Tikmēr "Lausanne" ar 42 punktiem 28 spēlēs ir sestajā pozīcijā, bet "Tigers" ar  39 punktiem 27 dueļos ir septītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu