Freimanim lieliska precizitāte uzvarētā FIBA Čempionu līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Freimanis
Rolands Freimanis Foto: FIBA.com

Latviešu basketbolists Rolands Freimanis trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas mačā guva 11 punktus un kopumā metienus no spēles izpildīja ar 83% precizitāti, palīdzot savai komandai Vloclavekas "Anwil" svinēt uzvaru.

Polijas komanda "Anwil" B apakšgrupas devītajā spēlē mājās ar 100:90 (20:20, 28:18, 22:30, 30:22) uzvarēja Burgosas "San Pablo" no Spānijas.

Freimanis šajā spēlē laukumā pavadīja 21 minūti un sešas sekundes, kuru laikā nopelnīja 11 punktus. Basketbolists grozā raidīja visus četrus divpunktu un vienu no diviem trīspunktu metieniem.

Tāpat viņa rēķinā arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēles, divas personīgās piezīmes, bet Polijas klubs ar latvieti laukumā guva par 11 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija trešais labākais rādītājs komandā. 

"Anwil" rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Tonijs Vrotens, kurš arī atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Pretiniekiem 24 punktus iemeta Ērls Klārks, bet par diviem mazāk Vitoram Benitem.

"Anwil" ar piecām uzvarām deviņās spēlēs ir otrā starp astoņām B apakšgrupas komandām.

Čempionu līgā 32 komandas sadalītas četrās apakšgrupās pa astoņām vienībām katrā. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras apakšgrupas četras labākās komandas.

Aizvadītajā sezonā par FIBA Čempionu līgas uzvarētāju kļuva Itālijas klubs Boloņas "Segafredo Virtus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu