Vācijas čempionāta spēlē Rihards Bukarts sarūgtina Gudļevski

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rihards Bukarts
Rihards Bukarts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts trešdien Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē rezultatīvi asistēja uzvaras vārtu guvumā, spēlējot pret savu tautieti Kristeru Gudļevski.

Diseldorfas EG mājās ar 3:2 (1:0, 0:2, 1:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Brēmenhāvenes "Fischtown Pinguins".

Bukarts laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes, no tām trīs minūtes un 41 sekundi nospēlējot vairākumā. Uzbrucējs rezultatīvi piespēlēja savas komandas pirmo un trešo vārtu guvumā. Tāpat viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas izlases uzbrucējam šosezon 25 spēlēs izdevies iemest sešus vārtus un vēl četras reizes rezultatīvi piespēlēt.

Bez Bukarta divus rezultativitātes punktus nopelnīja arī Kens Olimbs (0+2) un Lūks Edams (1+1), kura rēķinā uzvaru nesošais metiens.

Tikmēr Gudļevskis laukumā aizvadīja visu maču, tiekot galā ar 32 no 35 pretinieku metieniem, kopumā atvairot 91,43% raidījumu.

Vārtsargs šosezon DEL čempionātā aizvadījis jau piecas spēles, trijās no tām svinot uzvaru. Gudļevskis vidēji spēlē ielaidis 2,4 ripas un ticis galā ar 91,72% pretinieku metienu.

Ar 43 punktiem 28 spēlēs sesto vietu DEL čempionātā ieņem Gudļevska komanda, bet Bukarta Diseldorfas EG aizvadījusi par spēli mazāk, nopelnot 39 punktus, kas ļauj ieņemt devīto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu