Balso par Latvijas futbola gada foto (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācija (LFF) un portāls TVNET piedāvā iespēju portāla lietotājiem noteikt, kurš no šiem darbiem tiks kronēts ar nosaukumu "Latvijas futbola gada foto".

Iepriekš decembrī LFF aicināja foto profesionāļus un entuziastus iesūtīt savus foto darbus dalībai konkursā. Foto varēja atspoguļot jebko no futbola daudzveidības - mirkļi no profesionālā futbola, amatieru spēlēm, bērnu futbola mačiem, cīņām pagalmā vai citviet.

LFF žūrija izvēlējusies 12 labākās fotogrāfijas, kuras 23. decembrī sākušas izšķirošo posmu cīņā par titulu - Latvijas futbola gada foto noteiks portāla TVNET lietotāji, balsojot par savu favorītu. Titula ieguvēja vārds tiks paziņots 3. janvārī, labākā foto autora rokās nonākot tradicionālajai Latvijas futbola gada izcilnieku trofejai.

Objektīva balsojuma nolūkos foto autoru vārdi netiek atklāti. Tie tiks norādīti, paziņojot uzvarētāju un kopējos rezultātus.

Viens unikālais lietotājs var balsot vienu reizi dienā.

"Latvijas futbola gada foto" pretendenti 2019. gadā:

Darba augļi

"Riga FC" kapteinis Aleksejs Višņakovs emocionāli "Skonto" stadionā paceļ Virslīgas kausu, kas viņa pārstāvētajam klubam bija otrais triumfa brīdis valsts čempionātā pēc kārtas.

Darbs dara darītāju

Latvijas sieviešu futbola izlases līdere Karlīna Miksone nekad nevairās no cīņas. Arī Liepājā notikušajā mačā pret Islandi dubļi bija tikai kārtējais pārvarētais šķērslis.

Edgar, viss turpinās!

Edgara Gaurača atvadas no profesionālā futbola Jūrmalas "Spartaks" kreklā sezonas noslēdzošajā Virslīgas spēlē. Šī ir daudzpunkte, nevis punkts!

Emocijas no sirds

Pirmie Latvijas izlases futbolistu gūtie vārti Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kad spēlē pret Izraēlu precīzs bija Vladimirs Kamešs.

Futbols pārsteidz

Bumbu padevēji Daugavgrīvas stadionā Baltijas Sieviešu futbola līgas spēlē starp Rīgas Futbola skolu un Igaunijas “Flora” komandām šādam pavērsienam nebija gatavi.

Karalis Ķēniņš

Emocijas ir tur, kur ir sirds. Tiesnesis Artis Ķēniņš diriģē notikumus laukumā Virslīgas čempionāta spēlē starp Jūrmalas "Spartaks" un RFS vienībām.

Moderni fani

"Mēs jau esam čempioni! Interesanti, kas tur "Troņu spēles" pēdējā sērijā notiek?” domā kāds "Riga FC" atbalstītājs.

Respect

Kluss "paldies" pirms Virslīgas spēles starp FK "Liepāja" un "Valmiera Glass"/ViA komandām.

Satiksme Preiļos

Preiļu plaušas vienmēr ir bijušas pilnas ar futbolu. Arī ielas. Raiņa bulvāra satiksme to pierāda, futbola vārtiem izbraucot ielās.

Skats no augšas

"Komanda.lv" 1. līgas aizvadītās sezonas viena no zvaigznēm - FK "Tukums 2000"/TSS komandas francūzis Lulū Pamā - savu trešo vārtu guvumu jeb "hat-trick" pret Rēzeknes FA/BJSS prata atzīmēt ar pienācīgu šovu.

Tribīņu kolorīts

Vai futbola karalis ir jelgavnieks? Zemgales Olimpiskā centra stadiona iemītnieki izmanto visas metodes, lai iebiedētu viesu komandas.

Vēsturiskas emocijas

Latvijas U-19 telpu futbola izlase un Edgars Tarakanovs gūst savus pirmos vēsturiskos vārtus Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas šogad notika Rīgā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu