Porziņģa "Mavericks" 800. spēli pēc kārtas piepilda mājas spēļu arēnu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: @MavsPR/Twitter

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda tuvojas īpašam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) rekordam, jau 800 mačos pēc kārtas piepildot mājas spēļu arēnu pilnu ar skatītājiem.

"Mavericks" naktī uz ceturtdienu savā laukumā piekāpās vienai no Austrumu konferences spēcīgākajām komandām Bostonas "Celtics".

Šī bija jau 800. spēle pēc kārtas (733 regulārajā čempionāta un 67 "play-off" turnīrā), kurā "Mavericks" mājas spēļu arēna bija skatītājiem pilna.

"American Airlines Center" arēnā ir 19 200 skatītāju sēdvietas. Ja ieskaita stāvvietas, "Mavericks" uz mājas spēli var pulcēt arī nedaudz vairāk skatītāju.

Aizvadītajā mačā "American Airlines Center" arēnā pulcējās 20 181 skatītājs, vēstīts "Mavericks" sabiedrisko attiecību "Twitter" kontā.

"Mavericks" komanda vairs daudz neatpaliek no NBA rekorda, kas pieder Portlendas klubam "Trail Blazers" - 814 spēles (no 1977. līdz 1995. gadam).

Dalasas kluba katrā mājas spēlē, skaitot regulārā čempionāta un arī "play-off" mačus, arēna bijusi skatītājiem pilna jau kopš 2001. gada 15. decembra.

"Dallas Morning News" žurnālists Breds Taunsends gan norāda, grūtākos brīžos biļetes tika piešķirtas skolām un citām iestādēm, lai piepildītu arēnu uz katru spēli un turpinātu sēriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu