Braients, Gārnets, Dankans un Bošs nākamgad kandidē uz iekļūšanu NBA Slavas zālē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģendas Kobe Braients, Kevins Gārnets, Tims Dankans un Kriss Bošs iekļauti kandidātu sarakstā, kuri nākamgad varētu tikt uzņemti līgas slavas zālē.

Summējot visu šo spēlētāju sasniegumus, viņu rēķinā ir 13 NBA tituli, četri vērtīgākā spēlētāja apbalvojumi regulārajā sezonā un pieci finālsērijā, kā arī dalība 59 Visu zvaigžņu spēlēs.

Ikviens treneris, kurš piedalījās balsojumā, iekļāva visus šos četrus basketbolistus pirmajā piecdesmitniekā. Nākamgad Visu zvaigžņu spēles periodā, kas paredzēts no 14. līdz 16. februārim, šis saraksts saruks līdz vien padsmit vārdiem.

Bošs, kura karjera 2016.gadā veselības problēmu dēļ beidzās ātrāk nekā plānots, atklāja, ka jūtas patiesi pagodināts, tiekot iekļautam šajā nominācijā.

"Mana karjera noslēdzās ātrāk nekā plānots, kas neizmērojami sāp, taču tikt nominētam kopā ar maniem elkiem, ir vienreizēja sajūta," priecīgs par nomināciju bija Bošs, kurš savu karjeru noslēdza Miami "Heat" vienībā.

Galīgais lēmums par to, kuri spēlētāji tiks iekļauti Slavas zālē, būs zināms aprīlī, kad Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA) norisināsies finālsērija.

Pirmo reizi Slavas zālei nominēti arī Šons Marions, Baks Viljamss, Marks Ītons un Maikls Finlijs.

Savukārt Tim Hārdevejs, Ričards Hamiltons, Kriss Vēbers un Bens Voless šādu nomināciju saņēmuši jau iepriekš, bet Slavas zālē netika iekļauti. Visi šie basketbolisti arī ir iekļauti starp kandidātiem.

Starp treneriem nominēti Riks Eidelmens, Džordžs Karls, Diks Mota un Rūdijs Tomjanovičs.

Sievietēm starp kandidātēm iekļautas Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) trīskārtējā čempione Svina Keša, 2012.gada finālsērijas vērtīgākā spēlētāja Tamika Kečingsa un Sanantonio "Spurs" trenera asistente Bekija Hemona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu