Pavelska 1000.spēlē "Stars" piekāpjas "Panthers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dalasas "Stars" hokejisti
Dalasas "Stars" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Hokejists Džo Pavelskis piektdien aizvadīja savu 1000.spēli Nacionālājā hokeja līgā (NHL), taču svinības neizdevās kā plānots, jo viņa pārstāvētā Dalasas "Stars" piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu.

"Stars" viesos ar 4:7 (1:2, 1:5, 2:0) zaudēja Floridas "Panthers".

Savu otro "hat-trick" pēc kārtas nopelnīja Noels Asiari, kura rēķinā arī viena rezultatīva piespēle, bet Džonatans Huberdo iekrāja trīs piespēles un vienreiz precīzi meta vārtu tīklā. Par piespēli mazāk bija Vincentam Tročekam.

"Stars" komandā divi vārti Taileram Seginam, bet Korijs Perijs nopelnījas divas rezultatīvas piespēles.

Pēc līdzīgas spēles pirmajā periodā, otrajā trešdaļā desmit minūšu laikā "Panthers" pretinieku vārtos raidīja piecas ripas, kamēr "Stars" vien 37.minūtē spēja atbildēt ar precīzu raidījumu, kas gūts vairākumā. Noslēdzošajās 20 minūtēs pa vārtiem vēl iemeta Segins un Džeimijs Bens, taču ar to nebija gana, lai dzēstu otrajā trešdaļā zaudēto.

Citā spēlē Vašingtonas "Capitals" viesos ar 6:3 (2:1, 1:1, 3:1) uzvarēja Ņūdžersijas "Devils".

Savu 900.punktu karjerā nopelnīja Niklass Bekstrēms, kura rēķinā divi vārti un tikpat rezultatīvas piespēles, bet uz pusi mazāk abos rādītājos iekrāja Aleksandrs Ovečkins. Tādu pašu statistiku kā Ovečkinam iekrāja arī aizsargs Džons Karlsons, bet Tomam Vilsonam divas piespēles.

Divas piespēles bija arī "Devils" spēlētājam Ņikitam Gusevam.

Tāpat pie panākuma ar identisku rezultātu tika Toronto "Maple Leafs", kas viesos ar 6:3 (2:2, 1:1, 3:0) uzvarēja Ņujorkas "Rangers".

Viljams Nīlanders uzvarētāju labā iemeta divus vārtus un reizi piespēlēja, bet divus rezultativitātes punktus iekrāja Mičels Mārners (2+0), Ostons Metjūss (0+2) un Iļja Mihejevs (1+1). Tikmēr "Rangers" komandā vārti un viena rezultatīva piespēle Pāvelam Bučņevičam.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien NHL spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot savai komandai Pitsburgas "Penguins" izcīnīt uzvaru. "Penguins" viesos ar 5:2 (2:0, 1:2, 2:0) uzvarēja Edmontonas "Oilers", svinot jau ceturto panākumu pēc kārtas. 

Bļugers laukumā pavadīja 17 minūtes un 37 sekundes, no kurām teju divas minūtes nospēlēja mazākumā. Viņš rezultatīvi piespēlēja piekto vārtu guvumā, ripai lidojot jau tukšos vārtos. Tāpat viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem, reizi pielietoja spēka paņēmienu, pa reizei atņēma un atdeva ripu, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderību +1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu