Andersonam un Ķēniņam vārti uzvarētās NLA spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: https://lausannehc.ch/

Latvijas hokeja uzbrucēji Toms Andersons un Ronalds Ķēniņš sestdien guva vārtus Šveices augstākās līgas (NLA) spēlēs, kaldinot savu pārstāvēto komandu uzvaras.

Andersona un vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers" viesos ar rezultātu 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) pārspēja "Biel-Bienne" vienību.

Andersons vārtus guva spēles 12.minūtē, pēc komandas biedra metiena pielabojot ripas lidojuma virzienu un panākot neizšķirtu 1:1. Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja piecas minūtes un desmit sekundes, kuru laikā iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Punnenovs atvairīja 33 no 35 pretinieku mestajām ripām. Viņš šajā sezonā 22 dueļos vidēji ielaidis 2,27 ripas un atvairījis 92,41% metienu, šajos statistikas rādītājos NLA ieņemot attiecīgi otro un trešo vietu.

Savukārt Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 6:2 (2:2, 2:0, 2:0) uzveica Cīrihes "Lions", kurā latvietis savulaik pavadīja piecas sezonas.

Ķēniņš vārtus guva otrā perioda astotajā minūtē, kad panāca 4:2. Uzbrucējs laukumā pavadītajās 17 minūtēs un 27 sekundēs septiņas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, tika pie četrām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Citā spēlē Deniss Smirnovs nopelnīja rezultatīvu piespēli, palīdzēdams Ženēvas "Servette" mājās ar 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) apspēlēt "Fribourg-Gotteron".

Smirnovs nospēlēja 14 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja četros no 13 iemetieniem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Servette" ar 54 punktiem 31 spēlē NLA čempionātā ir augstajā otrajā vietā, "Laussane", aizvadot par maču mazāk, tikusi pie 45 punktiem un sestās pozīcijas, bet "Tigers" ar 43 punktiem 29 spēlēs atrodas vietu zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu